Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

. naplnit všechny představy obyvatel se  nedaří  žádným vládám  v celé Evropě   ,přesto pokud se nedaří jinde ,tak naopak naše  země je na tom relativně dobře ,  nehledala bych vinu u politika nebo  na vládě,ale příčiny jsou docela  jinde,nabádání lidí k blbé náladě  se daří opozici,občan je krmen ,že  se má špatně a že skončí pod mostem a vláda je neschopná ..,přitom to pravda není ,lidi bídou netrpí .. tato strana, ani žádná jiná,  by neměla být  hlavním manipulátorem  našeho  života. Hlavním manipulátorem svého života je  vždy každý sám. Takovou moc jim nesmíme přiznávat - teprve přiznáme-li, budeme ve skutečném průšvihu...

1 9
možnosti
JV

J42i20ř20í 69V20l63a63c35h

7. 11. 2012 15:55

Myslíte, že představa, že pravicová vláda se bude chovat pravicově a ne levicově je přehnaná? (Pokud dále nebudu uvažovat velmi naivní představu, že vláda nebude zemi tunelovat, která je momentálně v této zemi asi opravdu přehnaná)

2 0
možnosti
PJ

P40e37t30r 69J24a27n53č

7. 11. 2012 13:52

Jaké procento lidí si vládu přeje nebo nepřeje je úplně jedno.Vláda vznikla na základě výsledku řádných parlamentních voleb.To,že se někomu za čtrnáct dní přestane líbit,že mu pečení holubi nelétají do huby a už chce vládu jinou je jeho problém.Vláda je od toho aby vládla,ne aby projednávala všechny své kroky s opozicí,která za ně nenese žádnou odpovědnost.Socani a komouši po úspěchu v krajských volbách se tváří jako jakási nadvláda a neustále mluví jako ti praví zástupci lidu.Koaliční vládu socanů a komoušů se všemi následky takového vládnutí nepřeju ani jejich pomýleným voličům.

4 9
možnosti
PM

P88e80t62r 83M69a22n

7. 11. 2012 13:32

A co myslíte, že by dokázala jakákoli jiná vláda ? Dle mne jste jen zasloužilý třídní bojovník. nebo, že byste byl tak naivní, že věříte v levicový zázrak ?

2 7
možnosti
PK

P25a22v79e92l 27K83u63l85a

7. 11. 2012 13:03

:-) a na kom by to mělo zůstat? Paroubek to zkoušel s Marťany a jak dopadl ?:-)

3 5
možnosti
MH

Nevím, jak jste se dopočítal těch 80%. Dalo by se souhlasit s tím, že polovina tuto vládu nechce a dalších x procent z ní není nadšených, ale variantu vlády socialistů s komunisty si zase neumí představit. Bohužel, a výsledky parlamentních voleb tomu jednoznačně odpovídají, že národ je rozdělený přibližně na poloviny - jedna polovina chce vládu socialistů a druhá vládu bez nich. A je otázkou jaká část voličů sociální demokracie si přeje vládu s komunisty.

Nevím k čemu vyzýváte občany - správné by bylo je vyzvat k co největší účasti ve volbách. V řádných volbách. Protože představa socialistů je hrozná. Když vyhrajeme volby, budeme vládnout. Když nebudeme vládnout, chceme předčasné volby.

7 5
možnosti
RJ

R89u33d96o51l94f 82J74a78n56č

7. 11. 2012 12:49

Pokud byste měl pravdu, že společnost je 50/50, tak jaký význam potom má vaše výzva k vyšší účasti ve volbách, když výsledek bude vlastně zase stejný? Akorát se té taškařice zůčastní víc lidí, v parlamentu zase budou šustit igelitky a krabice, ale tatáž mafie zůstane u koryta. A takhle to budeme zkušet znovu a znovu.. Tak právě o tohle jim jde. Volby jsou totéž, jako by vám Kalousek dal kostku a řekl "Každých pět let si smíte hodit, a až vám padne sedmička, snížím daně." A ovečky hážou a hážou a stále jen tupě a udiveně mečí, že jim nepadá sedmička.:-/

4 1
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"