Diskuse

Zoufalství !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lou.

29. 1. 2011 12:41
A co kdyby

(nejen oni) vsichni ti chudi ztraceni a slabi prestali konecne cekat co jim kdo da, kdo se postara ...a zacali delat neco sami ?!;-O!

0 0
možnosti
JM

janacz

2. 12. 2010 11:17
Ani ....

jedno oko nezůstane suché nad lidmi, kteří si takovýmto způsobem chtějí se životem poradit. ;-(

0 0
možnosti
NT

nepřítel topky

1. 11. 2010 22:48
Ten článek nemá chybu.

Za posledních 20 let se naše společnost vydala na novou, prý lepší cestu. Cestu, která je dlážděna nejen bohatstvím pro jedny, chudobou pro druhé, ale také na cestu, na které už nenajdete morálku, čest, ohleduplnost a soucítění. Zrovna nedávno jsem si uvědomil, že jsme se dostali na úroveň vyspělých západních zemí jako je USA, když jsem viděl film z 80 let, kde kromě  děje, byli i záběry na bezdomovce, žebráky, party, které okrádali, přepadávali a vraždili. A tohle jsme opravdu chtěli a tohle měl být náš vzor? Politici celých 20 let ( a je jich tam spousta, co jsou tam už 20 let) zvyšovali st.dluh, voliče lákali populistickými sliby, aby je zase zvolili a oni mohli si dál dělat ze státu dojnou krávu.

0 0
možnosti
NT

nepřítel topky

1. 11. 2010 22:48
Re: Ten článek nemá chybu.

 A titíž politici dnes chtějí, aby dluh, který zavinili oni, za ně zaplatili občané, jejich voliči. Soukromý sektor chrlí stále větší počet nezaměstnaných, kteří mají starosti, jak zaplatit nájem, energie , za co koupit předražené léky a další předražené zboží apod. Pak se nesmíme divit, že lidé ze zoufalství už neví kudy kam a tak to řeší i zoufalými činy. ;-(

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

1. 11. 2010 21:39
Pane, odkud jste

spadl? Do hodiny? Pětadvacet tisíc? To bydlela v prezidentském apartmá v Alcronu? Ta musela pěkně dlouho neplatit nájemné či co. Že začala ty peníze shánět hodinu před deadline je jiná zpráva. Taky to vrhá určité světlo na naše úřady a "ochránce práv", neboť kdyby byla "rómské národnosti", určitě by se u ní v domácnosti střídali "asistenti" a s placením by pomohli Havel, Kocáb, Kumar "člověk v tísni"... zapomněl jsem někoho? Možná Uhla...

0 0
možnosti

jrc

1. 11. 2010 22:11
Re: Pane, odkud jste

Proč tolik dlužila nevím, ale máte pravdu, že se v sociální oblasti na chudé, slabé a ztracené z maoritní společnosti, jaksi zapomíná !

0 0
možnosti

dimple

1. 11. 2010 19:21
Zoufalství... je tenhle slint,

a autor k uzoufání...;-(

0 0
možnosti

jrc

1. 11. 2010 19:50
Re: Zoufalství... je tenhle slint,

Nezoufej stačí když si zabrečíš a můžeš i slintat.

Možná máš hroší kůži.

Potom to ani nečti. Není to pro tebe,

Je to pouze upozornění na to, že se ta situace musí řešit !

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

1. 11. 2010 18:37
Takže!

Příští měsíc přestávám platit nájem a všechny dluhy a po novém roce pudu vykrást banku!:-/ Tak je to správně???8-o

0 0
možnosti

jrc

1. 11. 2010 19:51
Re: Takže!

Ty jsi ženská a máš děti ?

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

1. 11. 2010 18:00
Pane kolego

inspiroval jste mne k napsání článku http://gotterova.blog.idnes.cz/c/161877/Jak-ja-se-mohla-mit-Kde-ja-mohla-byt.html#t2, bez urážky s Vaším pohledem na věc nemohu souhlasit.:-)Hezký den Jitka Gotterová

0 0
možnosti

jrc

1. 11. 2010 19:38
Re: Pane kolego

Vážená kolegyně,

posílám kytičku Baďurovi, že to s touhle hubatou a stále nespokojenou ženskou vůbec vydržel. Nic se jí nelíbilo, ani vana, ani hajzl na zahradě ! A to ještě chtěla topení v listopadu. Rozmazlená ženská, jako každá jiná !

Moc hezký čtení, gratuluji !

Má to jeden velký problém, byl jiný systém, tak trochu solidárnější a měla jste aspoň svoji střechu nad hlavou. Ty, kteří přijdou po nás, si tu nemocnici budou muset platit!

Přeji mnoho úspěchů a další hezké knížky. Autor.

0 0
možnosti
M

martin13

1. 11. 2010 16:27
Hodně se mýlíte

a nebudu opakovat to, co ti přede mnou. 25000Kč není nějaká horentní suma, která by nešla zaplatit. A jít kvůli tomu přepadnout banku? Víte, jakému nebezpečí vystavila jiné občany? Předsavte si, že by tam vlítla zásahovka, pár mrtvol..atd. V podstatě ve vězení jí bude lépe a z hlediska dětí, asi bude také lepší jiný druh výchovy. Kromě toho ve vězení si bude vydělávat, splatí dluhy a našetří si na nový začátek. 

0 0
možnosti
Z

zemanka01

1. 11. 2010 17:26
Re: Hodně se mýlíte

Jo? Kolik myslíte,že vydělávají lidi ve vězení? Našetří si? Miluju lidi,co nic nevědí a blábolí Rv

0 0
možnosti
B

Bezi

1. 11. 2010 15:59
sociální odbor

ha ha ha, to jsem se nasmála.... lidi, kde to žijete, jednou jedinkrát jsem se na sociální odbor obrátila... Není třeba rozebírat proč - a výsledek? Nespadáte do kategorie, kdy bychom vám mohli jakkoli pomoci... Státní politika vám nepomůže, stát vám zaručí, že když vám manžel nadělá dluhy bez vašeho vědomí, můžete je splácet, když vás manžel okrade o byt a nechává vás s dětmi zcela bezprizorní, stát vám řekne - nespadáte do té správné kategorie...

0 0
možnosti

jrc

1. 11. 2010 16:15
Re: sociální odbor

Tak to je chyba . Sociální odbor nepomůže, protože jsou špatné zákony. Zákony dělají politici a poslanci. Oni žádnou odpovědnost nemají a podle toho ty zákony vypadají. Ostatně oni ty zákony snad ani nečtou, Hlasují tak, jak jim to nadiktují stranické sekretariáty. Mám dojem, že ten zákon o sociální síti bude pěkně děravý, to je, jako by ani nebyl !

0 0
možnosti
IH

misaviki

1. 11. 2010 15:33
Doufám v milost od prezidenta

Je mi jí líto. Doufám že dostane od prezidenta milost, jde taky přece o děti v zoufalé životní situaci jako u Natály....

0 0
možnosti

jrc

1. 11. 2010 15:46
Re: Doufám v milost od prezidenta

Bylo by to správné řešení a ta paní, včetně svých dětí, by měla zůstat pod pod pomocí a kontrolou sociálního odboru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"