Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

13. 2. 2010 21:48
Nemáte pravdu, ale budu slušnější!

Pokud je někdo líný si přečíst programy neparlamentních stran, tak je mi líto, ale bude muset opravdu, volit to menší zlo. Pokud je někdo slepý, ani brýle mu nepomůžou ! V úctě. autor

0 0
možnosti
JE

canabis

13. 2. 2010 16:53
dědek

no je výběr : nejít volit a tím pádem de fakto volit vítěze a nebo jít volit a volit podle sebe - podle mne je nejlepší volba menšího zla , to může být i individuální , ale jen kvičet jak píchlý prase , packou ukazovat ( hlavně zvýraznit ;-D ) a dohromady nic neříct , to je umění ;-O upozornění pro dědka - prober se

0 0
možnosti

jrc

12. 2. 2010 22:41
Žádná naivita, ale jediná možnost !

Pokud nechcete další převrat, tak musíte využít demokratické principy. A tím základním jsou volby. Pokud se nám podaří vyhodit z parlamentu alespoň polovinu stávajících poslanců, tak tam dostaneme jiné politické strany a už z toho parlamentu, nebude žádný doživotní job pro poslance! Ti noví si pak dají pozor, protože by v dalších volbách se tam už nedostali ! Jen potřebujeme, aby šli občané volit a volili neparlamentní strany !

0 0
možnosti
PP

Pavlev

12. 2. 2010 22:21
Naivní představa

Je to naivní představa, že nové strany, noví lidé něco změní. Dnešní politika je plně závislá na byznysu a i když se tam někdo nový dostane, je okamžitě zkorumpován. To je kapitalismus a "demokracie" počátku 21. století.

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"