Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

m. l.

25. 7. 2010 13:49
A kdo je tedy majitel té epopeje?

A proč by si majitel nemohl dělat se svou věcí co chce, třeba ji umlít v mlýnku na maso a dát sežvýkat kravám, bude-li z toho mít radost?

0 0
možnosti

jrc

25. 7. 2010 14:01
Re: A kdo je tedy majitel té epopeje?

Zajímavý nápad. Umlít Slovanskou epopej v mlýnku a dát ji sežrat kravám. Pane myslím, že máte přístup hodný vládního postu. Správná pravicová ideologie. Majetková práva jsou nade vše ! Opravdu ?

0 0
možnosti

jrc

25. 7. 2010 13:28
Pražská nadřazenost a demagogie !

Máme tady už tolik pitomců a tupců, že jsme zadlužili celou zem ! Měli by jsme je vymalovat, zvěčnit a začít vystavovat. Rozhodně by to byla lepší výstava, vhodná pro Prahu. Hlavně nám sem do Prahy neposílejte další podobné experty z celé země !

A tu Slovanskou epopej si tam klidně nechte. Patří vám !

0 0
možnosti

CART09

25. 7. 2010 13:42
Re: Pražská nadřazenost a demagogie !

proč reagujete na vlastní článek? a proč to "vám", když jste sám pražák?;-D Trochu schizofrenie, ne?;-D

0 0
možnosti
GG

gogol_jl

25. 7. 2010 13:11
Mozna ma byt v Praze - ALE

predem se omlouvam, ze pouziji argument, ktery je vetsinou demagogicky.

Uz jen fakt ze akci "Epopej do Prahy" rozjel Knizak, je pro mne dostatecnym duvodem, proc se tomu branit. Knizakovo arogantni kralovani napachalo - a jeste pacha - jenom skody.

  Take "stala" vystava Zrzaveho musela pred 3 roky opustit Telc. Zatimco do Telce se  za Zrzavym ( a stejne do MK za Muchou) jezdilo, dnes tuto navstivi par nahodne zabloudivsich navstevniku.

   Nejsem apriory proti stehovani, ale az po radnem probrani vsech pro a proti a samozrejme obcanske diskuzi. Knizakovo absolutisticke rozhodnuti jakoby z oka vypadlo komustickemu.

[>-]

0 0
možnosti
RH

Kruton

25. 7. 2010 12:47
Slovanská epopej

Proč by ale měla být v Moravském Krumlově? Na základě toho, že ji tam kdysi někdo odvezl?

0 0
možnosti

jrc

25. 7. 2010 12:50
Re: Slovanská epopej

Patří k rodnému kraji Alfonse Maria Muchy a je tam téměř půl stoleti !

0 0
možnosti
PVBAN

papaya v banánu a naopak

25. 7. 2010 12:43
kristova noho !

8-o a granát byste sem hodit nechtěl ?? Proč tak málo emocí ? ;-D;-D Mě je upřímně jedno, kde epopej je, když ji chtějí, ať si ji tam nechají ... nic jiného tam nemají a lidi jsou na to zvyklí, jak se říká. A Praha má památek a kultury i tak dost ... ale jistě existují nějaké smlouvy, kterými je třeba se řídit, ne ?? Co referendum ?

0 0
možnosti

jrc

25. 7. 2010 12:48
Re: kristova noho !

Než referendum dle představy VV, tak to raději žádné !

0 0
možnosti
JB

baranka

25. 7. 2010 12:39
Právě naopak

... Argumentace , že Mucha svou epopej daroval Praze je bohužel pro Vás pravdivá .

0 0
možnosti

CART09

25. 7. 2010 12:25
Vtipálek

"semeniště zpochybňování bratrství a sounáležitosti slovanských národů"??;-D;-D Nevím, co hulíte, ale měl byste přestat...;-D

btw: A jak by se tvářil asi pan Mucha na zpochybňování jeho závěti?

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"