Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Ten kdo brojí proti Zemanovi je vlastně zrádcem demokracie, neboť to byl on kdo byl demokraticky zvolen. A v případě že budou úspěšní stanou se z nich i zrádci národa. Takto by se na ně mělo pohlížet a jako s takovými i jednat.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Problémem je,

že si neuvědomujeme hodnoty a kvalitu postojů presidenta ČR Miloše Zemana a skutečnost, že se ve vnitřní a zahraniční politice na něho můžeme spolehnout.

Jak se vyjádřil, podporuje ve vnitřní politice přímou demokracii, včetně referenda občanů a v zahraniční politice se jasně vyjádřil k odsunu Německého obyvatelstva po druhé světové válce, nesouhlasí se slepou protiruskou propagandou, která nás může zatáhnout do další světové války a podporuje společnou politiku V 4 v rámci EU i podporu uprchlíků v jejich zemích. Mimo to, je schopen domluvit se několika cizími jazyky a udržuje přátelské vztahy s mnoha význačnými politiky.

Přitom musí odrážet nesmyslné a primitivní útoky svých odpůrců z různých často malicherných důvodů, skrytých pod pravdou a láskou a čišící nenávistí.

Zda budoucí president dosáhne jeho kvalit uvidíme, až president Miloš Zeman se rozhodne skončit ve své funkci.

6 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

R^ Veškeré akce proti Zemanovi (v I. kole jsem ho nevolil) mají jednoznačného jmenovatele: "pražská kavárna, včetně některých rektorů, kteří se neštítí zneužívat i studenty, dostali za uši od toho přehlíženého plepsu dole při volbě prezidenta.

Jako kovaní "demokraté" nejsou stále schopni uznat vítěze a demokraticky mu k vítězství poblahopřát.

Uražená ješitnost "elit" bobtná do obřích rozměrů a neuvědomují si, že jejich přehnané rozhořčení je kontraproduktivní a lidi spíše odradí.

Ministr Herman se může jako svobodný občan setkat s kýmkoli, ale ne na půdě, kde vykonává svou funkci. Ta ho zavazuje činit takové kroky, které jsou v souladu s vládní politikou. Činí-li jiné, poškozující ČR dle vládního snažení, měl by být z vlády odvolán!

Jestliže to byl on, kdo inicioval jméno svého strýce do seznamu navržených k ocenění (a kdo jiný) a přitom dělá politické nepřístojnosti (chtělo se mi říci prasárny), je jen velmi malou negativní odezvou ze strany Hradu, že mu nebude vyhověno.

Rád bych upozornil, že nejde o osobu navrženého (jistě velmi těžký životní úděl, ale vzhledem k počtu podobných osudů, jeden z mnoha a všechny z toho titulu nejde na Hradě odměnit); jeho strastiplná životní cesta je zneužívána jako nepatřičně nastavené zrcadlo pro ješitné uspokojení aktérů při srovnávání s prezidentem Zemanem.

6 6
možnosti

Kam se na Vás hrabe rádio!:-)

0 1
možnosti
DP

D12a66d61a45k 83P64e50t66r

23. 10. 2016 6:26

Herman, to je ten ministr Herman který oslovil sudetské Němce, milí krajané? Tak tomu nelze věřit, že má nos mezi očima. Co tak požádat, pane ministře, aby vašemu strýci, milí krajané udělili medajli za ......... .

3 4
možnosti
LV

L57i41b29o54r 23V40a54n90ě33k

23. 10. 2016 2:19

Diskuse k tomuto blogu dává jednoznačně jedničku našim milým redaktorům nejsledovanějších medií.

Ti dokáží z každého Zemanova "p.du" vyrobit skandál minimálně evropských rozměrů.

Zeman tak požaduje zastřelit Sobotku Kalašnikovem, s Konvičkou potají kuje pikle na výstavbu kafilerií na výrobu masokostní moučky z muslimů co sem přes hranice strčí nos, úmyslně strká hůlku do turbíny letadla aby narušil pohřeb slovenského prezidenta, odmítá slušnou prosbu katolického lidovce o oprávněnou medajli pro jeho strejčka na důchodu, protože ministr vládní politika nevládní politika státu si může v pracovní době přeci dělat co chce, najmě, jde-li o hlásání spřátelených bohů.....

Mno nevím, já Zemana nevolil a volit nebudu, od dob Bamberku si bohatě vykompenzoval své zásluhy z dob článku v tecchnickém týdeníku - ale začíná mi být ho líto coby vzorové obětí mediální štvanice našich milých multikulti zuřivých žurnalistů.

A také je mi líto, jak snadno jinak soudní lidé dokáží takové štvanici podlehnout a neověřovat si co skutečně ten padouch na hradě provedl a řekl.

7 3
možnosti
JP

J75o46s91e13f 70P22o62t25r

23. 10. 2016 0:32

Ministr Herman má přehled o světě, mluví logicky, přesně a adresně. Myslím, že v jiné společnosti, než je naše neomarxistická by byl vhodným kandidátem na prezidenta.

6 7
možnosti
LV

L11i43b54o35r 60V92a87n53ě68k

23. 10. 2016 2:21

Mno ještě jde taky o společnost notně ateistickou a skeptickou vůči hlasatelům různých bohů...

1 2
možnosti
JV

J41i64r30i 71V25r44a11b13e79c

23. 10. 2016 0:14

Pane Cumpelik,, vy jste byl urcite strojvudce, vy mazete jen to frci.

5 1
možnosti

Pravicově a tvrdě!

Pořádek musí být, dle Trumpa:-P

0 2
možnosti

Myslím že Zeman bude mít v budoucnosti největší problém s prokrvením končetin. Co ten "lid" bude dělat když mu lékař nedoporučí kandidaturu? Ke komu bude vzhlížet, Čumpelíku?

3 3
možnosti

Pane Šrejbre,

to je slovo do pranice.

Najít presidenta, který bude tvrdě hájit české zájmy, bude mít hospodářský a politický přehled i sociální cítění a přitom umět několik cizích jazyků, není vůbec nic jednoduchého.

Pokud máte vhodného kandidáty, tak je navrhněte.

6 6
možnosti
Foto

Nevím, zda se jedná o bezpredentní útok na Zemana, ale každá cesta, která bude v mezích zákona a zabrání v jeho opětovné zvolení, bude správná cesta :-)

12 5
možnosti

Volte si koho chcete,

je to vaše právo, jen nevím koho zvolíte.

5 1
možnosti