Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Dvořák,

napsal jsem opravu s omluvou na konec článku, 

protože nemám dostatečně potvrzenou informaci, kterou jsem poskytl o směru jízdy konvoje s civilisty, ženami a dětmi. Považuji za slušnost na tuto skutečnost upozornit

a omluvit se.

Rád bych, ale také upozornit, 

že ani pan Petr Ševčík nepředložil žádnou relevantní informaci, která by potvrzovala jeho tvrzení, že konvoj v uvedené trase směřoval do vnitrozemí Ukrajiny. Neuvedl ani zdroj svých informací. S jakým záměrem, kam a proč, měli být civilisté, ženy a děti odvezeni, proč byly odděleni děti od rodičů a matek, jak s nimi Kyjev zachází, zůstává tedy nadále nezodpovězenou a dost problematickou otázkou?

Uvidíme, jak ji pan Ševčík zodpoví.

0 0
možnosti
Foto

Ještě by to chtělo pár dalších oprav, aby se obsah blogu alespoň trošičku přiblížil pravdě.

5 2
možnosti

Myslím, že by to spíše chtělo vidět, 

jak vojáci oddělují matky od svých dětí. Myslím, že jsem podobné obrázky v minulém století viděl a bylo to na zvracení!

3 4
možnosti

Naprostá shoda! Pokud by Ukrajina byla přijata do bezpečnostních struktur EU, NATO, bude zcela zničeno, co bylo v průběhu let vybudováno. Situace na Ukrajině připomíná Německo v době nástupu Hitlera. Zbědované obyvatelstvo potřebuje hromosvod, na němž může vybít své emoce. V Německu to byli Židé, na Ukrajině Rusové. V Německu dlužili Němci Židům, na Ukrajině Rusům. Věřitele je třeba vyvraždit, tím zmizí i dluhy. Obě země v tomto postupují totožně. Co zbývá? Lhát, lhát a zase lhát.

6 8
možnosti

Ta paralela s Německem velmi pokulhává, nehledě na to, že samo Německo jste vykreslil černobíle. U Německa je třeba si uvědomit, že to byl relativně nový stát, sjednocený 1871. Jeho tvrdá porážka v první světové válce, územní ztráty, velmi vysoké reparace a mnohá další omezení daná versailleským mírovým systémem, to vše mělo nemalý, samozřejmě ne jediný vliv na nástup nacismu.

Ukrajina coby historická Kyjevská Rus měla dějiny velmi pohnuté. Jen ve dvacátém století tato země trpěla nesmírně. Například ve třicátých letech zde sovětská politika násilné kolektivizace způsobila pověstný hladomor, při němž zahynulo podle odhadů 2,5 - 5 (někdy se uvádí až 7) milionů lidí. Zase během druhé světové války zde bylo Němci během přepadnutí neomluvitelně k válce nepřipraveného SSSR vypáleno kolem pěti set (!) vesnic (obvykle se uvádí 495). Přitom během této války zahynulo dalších 7 milionů Ukrajinců.

Přestože zde Sovětský svaz během své éry dosti investoval, lze považovat problematický vztah k Rusům za více než odůvodněný.

7 0
možnosti

Vůbec vám nevadí, že nepíšete pravdu? Neopravíte to?

7 3
možnosti

Pane Ševčíku, Jistě víte, že Sotsko se chce odtrhnout od Spojeného Království - Anglie. Skotští separatisté se tak rozhodli v referendu. Je načase, aby Anglie obsadila toto území vzbouřenců a za pomoci tamních neonacistů začala vyvražďovat tamní teroristy. Měla by jim vybombardovat domy, a vyvrařďovat ženy a děti. Byl byste jistě blahem bez sebe. Vždyť ukrajinský scénář se Vám tak líbí. Měl byste se ještě vrhnout do spravedlivého boje vůči Skotům. Teprve potom budu věřit, že to, co píšete, myslíte upřímně. Vrhněte se i na Skoty jako dravec!

3 9
možnosti

Hlásím se k duševně zaostalým. Velmi zaostalým.Rv

8 1
možnosti
Foto

a já k magorům a debilům ...

7 0
možnosti

O tom, že Kyjev je odhodlán srovnat východní Ukrajinu třeba se zemí a vyvraždit, či vyhnat ukrajinské Rusy, už snad nikdo nepochybuje. .... Já tedy ano.

7 1
možnosti

Jistě, až budou bombardovat váš dům, nebo ho odstřelovat raketami, tak zcela jistě budete přesvědčen, že vás nechtějí zabít, ani vyhnat a budete to pokládat za humanitární pomoc.

7 7
možnosti

Přímo ukázková lež a mystifikace.Ten konvoj totiž nemířil do ruska, ale do vnitrozemí Ukrajiny!!!

8 5
možnosti

mi-mi nesouhlasí, pročpak, napsal jsem snad lež jako autor?:-)

1 2
možnosti

Nechci být cynický, ale kdyby v tom plošném vyvražďování Rusů Kyjev pokračoval současným tempem, trvalo by mu to zhruba 4,5 tisíce let.

7 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"