Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

strycek-Joe Ltd.

24. 12. 2010 11:15
Název režimu není důležitý

minulý tzv. komunismus, který se tak nikdy nejmenoval, nebo současná tzv. demokracie, která jí nikdy nebyla mají mnoho společného a v zásadě se od sebe příliš neliší. Ačkoli oba dva režimy mají některé přednosti, je potřeba vytvořit nový systém, neboť současný režim v podstatě zem ekonomicky zruinoval - i když se to zatím v plné míře neprojevilo, blízký krach je jen otázkou času.

0 0
možnosti
CSZ

cinklá státní zakázka

24. 12. 2010 11:13
Krásné vánoce přeji

a myšlenkově žádný dědek nejste. R^V

0 0
možnosti
B

bofums

24. 12. 2010 10:28
Pane Čumpelíku!

Než se budeme moci plodně bavit, navrhněte řešení!

Mohu se zeptat? Chodíte k volbám a kdo je Vaším " koněm "? Podle

stylu psaní Vám zde nevyhovuje vůbec nic- kam se tedy vrtnete ?

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

24. 12. 2010 10:51
Re: Pane Čumpelíku!

No fakt je, že Vy jste se tu už silvestrovsky oplodnil sám a dostatečně plodně.;-D

0 0
možnosti
MNK/

me neprevychovate komanci /19

24. 12. 2010 9:30
"současna pravicova kapitalisticka demokracie"?

Co to je za kravinu? Ze nemas rad komunisty? A pritom je v tobe komanc radne zaryty.Premyslis jak komanc a vyjadrujes se jak komanc. A hlavne premyslis hodne malo.

Jaka pravice? Kde? U nas? Vrat se na zem! U nas zadna pravice nevladne a ani nikdy nevladla. Kleptomani z ODS s komunistickymi manyry si jen nechaji rikat pravice. Je u nas socialismus bez pravidel, nebo take "kapitalismus", ktery delaji bud komanci a nebo komanci demoralizovani pacholci. Pravice nerozdava, pravice tvori a vydelava.Pravice je realita a predevsim svoboda, ktere mame cim dal mene."Pravicaci" by si mohli rikat nasi pradedove, kteri dostali nasi zem na uroven, kterou nam muze 90% lidi na svete zavidet.Nebyli to "pravicaci",byli jen normalni,delali to, co je zivilo, zili v realite a ne v prosazovani drahych a absurdnich levicackych snu.

Kdyby u nas byla nejaka pravice,cigani by sekali dobrotu a nebo by kukali spolu se zkorumpoanymi politiky v kriminale...Jinak kapitalismus neni system, je soucasti demoikracie.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

24. 12. 2010 10:44
Re: "současna pravicova kapitalisticka demokracie"?

Máte pravdu - ovšem jen v podstatě a mezích Vašeho myšlení - primitivního. Když nepomůže nápověda holt se to primitivům musí podat blbovzdorně. tedy Vy vlastně tvrdíte, že komunistická doba před r. 89 je kritizovatelná, demokracie nikoli. Jakešovské na tom je skutečnost, že tak tomu skuteně je jen v tom bývalém režimu, tam se kritizovat v podstatě nesmělo, zatímco v demokracii je to samozřejmost. Jiná vaše jakešovitost spočívá v tom, že podle Vás je demokracie - současná zjevně naprosto dokonalá a nic není hodno kritiky, tudíž, kdo tu někdo něco kritizuje, co Vám nevoní a argumenty proti té kritice nemáte,, je holt podle Vás bolševik. No nevím, zda Vám to Váš primitivismus pobere - řeknu to jednoduše - bolševikem jste jen a jen Vy sám. Jediné, co Vás může utěšit, že za to nemůžete a dokonce nemůžete ani za to, že Vám nedojde, že jste tím bolševikem. Poznámka pro Vás - místo bolševika si dosaďte podle libosti komanč, komunista, rudoch apod. Aby to bylo ouplně blbovzdorné.

0 0
možnosti
PS

edan

24. 12. 2010 9:19
Neměl jste rád komunismus,

ale viděl jste v něm mnoho pozitivního. Nemáte rád demokracii a pozitivního na ní nevidíte vůbec nic. Nejste objektivní. I tak hezké Vánoce.

0 0
možnosti
LB

Lex Barker

24. 12. 2010 9:10
ok

R^R^R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"