Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠP

Shadow stalker

9. 12. 2011 17:26
No - obhajovat ruské volby, to už chce žaludek...

a tipl bych i bývalou příslušnost k nějaké ozbrojené složce, ne? Čečensko volilo téměř jednohlasně, pane Čumpelíku, to vy určitě dobře znáte;-DRvRv

3 0
možnosti

jrc

9. 12. 2011 19:04
Re: No - obhajovat ruské volby, to už chce žaludek...

Lituji pane,

naučte se číst. Neobhajuji Ruské volby, pouze poukazuji na skutečnost, že naši úctyhodní demokraté podporují Komunistickou stranu Ruska a jejich levici, jejíž voliči jsou nespokojeni s výsledkem voleb, pořádají demonstrace a požadují nové volby. Jestli se chcete k ruským soudruhům přidat, máte plnou možnost kritizovat výsledky Ruských voleb a požadovat nové volby, jako naši tzv. demokraté!;-D

2 0
možnosti
V

VašekIV

9. 12. 2011 15:01
Krásně řečeno -"bývalý demokrat"

0 0
možnosti

jrc

9. 12. 2011 16:36
Re: Krásně řečeno -

Lituji, nic jiného tak dobře nesedělo.R^

0 0
možnosti
C

carolusI

9. 12. 2011 13:38
Po volbách je vždy někdo nespokojený

ovšem pokud měl možnost odevzdat svůj hlas, tak je to v pořádku. Jiná věc je, pokud zvolení poslanci začnou dělat po volbách něco jiného než před volbami slíbili.  Vyjádření p.Havla  bych nebral nijak vážně. Ten netuší co se děje u nás, natož v Rusku. Je to jejich věc. Pro nás je důležité jaké vztahy s Ruskem budeme mít. Pokud s námi budou jednat jako s rovnoprávným partnerem, nemáme důvod jim mluvit do jejich politiky.

0 0
možnosti

jrc

9. 12. 2011 16:35
Re: Po volbách je vždy někdo nespokojený

Myslím, že jednání presidenta Ruska na Pražském hradě bylo na úrovni.R^

0 0
možnosti
JK

J.K.S

9. 12. 2011 11:47
Demokratické volby

jsou tam, kde výsledek dopadne podle toho, co si přál mluvčí. Všechny ostatní jsou nedemokratické. Tak to viděli komunisté, tak to vidí dnešní tzv. pravičáci. Tedy oni mají k pravici sakramentsky daleko, ale deklarují se tak, budu je tak tedy nazývat. My liberálové ostatním svoje postoje nevnucujeme.

2 0
možnosti

jrc

9. 12. 2011 12:49
Re: Demokratické volby

Zkrátka rozhoduje mluvčí a mediální propaganda vládnoucí kliky. Všechno ostatní je nedemokratické!

0 0
možnosti
A

adidoska

9. 12. 2011 11:45
karma

a souhlasR^

0 0
možnosti

jrc

9. 12. 2011 12:46
Re: karma

Dík!R^

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pecha

9. 12. 2011 11:35
Souhlas!

Po ruských volbách jsem zhlédl reakci na čt24. Jako host tam byl pozván nějaký senátor, který se zůčastnil jako zahr. pozorovatel voleb v Rusku. Na otázky odpověděl, že žádné problémy ani podvody nezaznamenali v tom určitém městě a proto si myslí, že volby jako celek proběhly v pořádku. Jeho další pozitivní vyjádření k volbám, ale moderátor dost utnul. Druhý host byla nějaká redaktorka Svobodné Evropy pro Rusko a ta mluvila pravý opak. Stále se oháněla Facebookem a telefonáty a její vyjádření vyznívalo velmi nevěrohodně a prostoru dostala kolik chtěla. Kdo viděl, může posoudit sám o co tu jde.

3 0
možnosti

jrc

9. 12. 2011 12:44
Re: Souhlas!

Viděl jsem totéž!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"