V pozici Andreje Babiše, bych se na to vykašlal a užíval si svých peněz někde na Bamahách

Jenže normální člověk je většinou tak trochu altruista a pálí ho, když lidé z jeho země se mají špatně vlivem mizerných zákonů a vlád a když víte, jak to udělat, aby lidé se měli lépe a aby ta vaše země hospodářsky vzkvétala.

Kdo by se rád nechlubil zemí,

do které patří a kde vyrostli skvělí lidé mnoha oborů, kteří dokázali svoje schopnosti na světové úrovni. Patřit k národu žijícího v zemi ve středu Evropy, který musel ubránit svoji svébytnost před tlaky ze všech stran, má svoji cenu. Přežili jsme sílu, nátlak i ponížení mocnějších i silnějších, ale jsme a budeme, nenecháme se vymazat z mapy a poneseme dál dědictví svých předků.

Andrej Babiš vstoupil do politiky

se svojí vizí řídit stát, jako firmu, tedy produktivně, bez zbytečných výdajů a ztrát i zbytečného politikaření. Byl úspěšný, ale přesto byl z řízení Ministerstva financí odvolán.

Andrej Babiš podcenil závist a útoky od starých politiků,

kteří hledali, jak by se ho co nejlépe zbavili dokonce i v jeho podnikatelské, či komunistické minulosti. Když nevyšlo StB proti vnitřnímu nebezpečí, když nevyšly korunové dluhopisy, vyhrabali dotaci na Čapí hnízdo a udělali z ní politickou kauzu.

Všichni občané to věděli

a přesto získalo ANO Andreje Babiše v parlamentních volbách největší podporu. Konečně jsme měli někoho, kdo byl schopen v EU vystupovat na potřebné úrovni a hájit zájmy ČR ve spolupráci států V 4 a dalších států. Přes požadavek odborů prezentovaný ČSSD na zavedení registračních pokladen, zavedl mnohem ekonomičtější systém EET, který se také jistě nelíbí mnoha podnikatelům, což samozřejmě využívá opozice k dalším útokům na Andreje Babiše.

Pokud chceme,

aby premiér hájil naše zájmy v Evropě, zejména proti ilegální migraci a zároveň dělal potřebné změny v naší společnosti, tak je toho opravdu víc, než dost a Andrej Babiš by k tomu potřeboval ještě mnohem vyšší podporu. Charitu nelze dělat nekonečně a bez podpory to ztrácí smysl. Jestli si ctění politologové z vedení ODS a STAN, či Kalousek myslí, že jsou schopni nahradit podnikatele na tak vysoké úrovni praktických znalostí a s tak širokým přehledem, tak se hodně mýlí.

Místo potřebné podpory je Andrej Babiš předmětem útoků

od spolku „Milion chvilek,“pořádajícího demonstrace s převážně dříve propojenými neziskovkami a tzv. „Demokratickou opozicí ,“ která má samozřejmě pobočky v celé republice. Samozřejmě  s hudebními vystoupeními, aby na ty demonstrace mimo protestující, natahali co nejvíce zvědavých a přihlížejících občanů. Bude veselo, protože tu show chtějí příští týden přivézt zase na Václavák. Přesto většina občanů po svých zkušenostech už vůbec netouží po vládách s účastí ODS, TOP 09 a KDU-ČSL, ani po vládách s účasti jejich nových spojenců Pirátů, či STAN. Vypadá to, že bude potřeba,

aby ANO získalo v příštích parlamentních volbách ústavní většinu, jako Viktor Orbán v Maďarsku a mohlo vyčistit zákony a prosadit to, co je potřeba.

Autor: Jiří Čumpelík | středa 29.5.2019 2:24 | karma článku: 38,93 | přečteno: 1408x