Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

hurkajan

2. 1. 2010 18:54
mluvíte mi z duše

i já už se všem omlouvám...i když teď jsem napnul všechny síly na potírání těchto šmejdů kteří právě pomocí médií se snaží zmanipulovat lidi a odvrátit  je od současných jejich podvodů svalováním viny na někoho jiného...snad se mi jim alespoň daří znepříjemňovat jim život poukazováním na pravou podstatu věcí a ukazovat na konkrétní viníky...bohužel soudní mafie je na jejich straně ne na naší a obejít jí hmm snad vytvořit lidový tribunál...

0 0
možnosti
V

Vikina

2. 1. 2010 16:19
V podstatě souhlas,

na druhé straně si ale spousta lidí mohlo při opakovaných záznamech uvědomit, jak byli pitomí a jakým kreaturám naběhli na špek. Když si dnes člověk poslechně ty tehdejší kecy s následnými činy, říká si jen: jako to, že jsem už tenkrát neviděl, že to je taková svině, vždyť to z toho jejich chování lezlo jako sláma z bot.

0 0
možnosti
N

Nero

2. 1. 2010 15:55
Však to je také cíl

Novináři všech zemí spojte se.

0 0
možnosti
S

SantaKlaun

2. 1. 2010 15:02
.

Karma! R^

0 0
možnosti
E

editi

2. 1. 2010 14:54
Já dávám karmu.

R^;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

lost

2. 1. 2010 14:12
tehdy se změnila doba

a mění se stále rychleji, jen ti korytáři jsou dost stejní .;-D

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

2. 1. 2010 14:03
Asi tak nějak

0 0
možnosti
NW

NobodyWasHere

2. 1. 2010 13:57
nemusíte se omlouvat

prostě Vám nedošlo, že k moci se vždy dere stejná sorta šmejdů. Když jsou u vesla katolíci, jsou katolíky, když komunisté, jsou komunisty, když kapitalisté, tak jsou kapitalisty a až tu budou Marťani, tak si nechají naroubovat antény. Je to tak v podstatě všude (pokud jste cizích jazyků mocen, tak si najděte nějké aférky, třeba jen Bruselské), nejen v naší kotlince a asi jediný možný způsob, jak se jich alespoň částečně zbavit je osvícená monarchie (až nějakou objevíte, tak mi řekněte).

0 0
možnosti
BH

BoboHml

2. 1. 2010 13:50
hm....ale jo

:-/R^

0 0
možnosti
JB

marx

2. 1. 2010 13:46
Neni všechno košer.

 

 Plně souhlasím s článkem. Ona ta slavná revoluce a pak rozdělení nebylo nijak  košer. Oblbovat mohou male děti , ale myslíci člověk vi jak to vlastně bylo. Horší je , že se čekalo na zlaté prasátka a oni se dostavily zdechlé krysy. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"