Tu doživotní rentu by měli panu Rychetskému taky schválit

                    Naši emeritní soudci Ústavní soudu ČR si z principu zásluhovosti takové skromné přilepšení ve výši asi cca 50 000 měsíčně, zcela jistě zaslouží a o dnešním projednávání navýšení platů v poslanecké sněmovně, ani nemluvě. (Oprava: ..... o dnešním senátním projednání navýšení platu schváleném v posl.....)

                    Škodolibý a odporně závistivý občan

                    by mohl namítat, že za to projednávání církevních restitucí by dle principu zásluhovosti, zasluhovali zcela něco jiného, ale to by byl jistě názor zcela ojedinělý.

                    Nebo při rozhodování o platech nižších soudců,

                    běžný občan možná zcela nepochopil rozhodování ústavních soudců na základě principu nepodplatitelnosti, dle kterého se také samozřejmě navyšovaly platy nižších soudců.

                    A přeci není možné,

aby naši ústavní emeritní soudci měli platy, jako soudci nižších soudů, tak se zase musí navýšit platy našich ústavních soudců a tak možná stále dokolečka a podobně, jako si ty platy nadělovali naši šikovní úředníci, nebo kamarádi ve vedení státních podniků. (prý, po tej zlodějskej revoluci)

                    Pokud taky máte osobní pocit,

                    že na základě uvedených principů nepodplatitelnosti a zásluhovosti, si zasloužíte mnohem vyšší ohodnocení, nebo, že vám historicky opomněli zvýšit váš státní příjem, nebo vám opomněli přidělit státní rentu, nezapomeňte se včas přihlásit dokud je u moci socialistická vláda.

                                                 Dluhy sem, dluhy tam, hlavně, že to jede! Kam?

Autor: Jiří Čumpelík | čtvrtek 24.7.2014 8:49 | karma článku: 14,83 | přečteno: 509x