Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Chybí tu strana, která by prosadila odpovědnost, i hmotnou, politiků

2 1
možnosti
JP

J11a47n 56P87a87p74e72ž

5. 11. 2013 20:27

Strana mu přece nechybí ! Vždyť sám neustále opakuje, že do vlády nechce. Proč asi ? Protože by se ukázalo úplně jasně, že není schopen právě té odpovědnosti a konkrétní práce nad svými velmi obecnými (jak vy říkáte přesně pojmenovanými:)) tézemi. Zatím neudělal vůbec nic. Tedy pokud neškodil. Sám mohu dosvědčit, že právě díky jeho osobní aktivitě nebyl přijat zákon, který by průvodcům v Praze nařizoval mít licenci, mít zkoušky ze znalostí historie a místopisu. Hodně peněz, kterými se dnes tak rád pyšní, jsou peníze, které vybíral jako výpalné od průvodců, kterým jako zaměstnanec cestovní kanceláře, přiděloval práci.

Pan Okamura je lhář, ale to není to nejhorší. Nejhorší je, že je zneužíván a používán. Je to jenom pimprle.

0 4
možnosti
AK

Pane Čumpelík díkyR^U pana Okamury si vážím jedné věci, umí velmi dobře pojmenovat ten b....l, který tady je., oproti ostatním politikům. Uvědomila jsem si jedno, že ještě bude velká práce prosadit přímou demokracii s obecným referendem, ale to, že  jí prosazuje pan Okamura je zárukou, že se tak stane. Všechno chce svůj čas.

5 1
možnosti
PK

Pojmenovat jo, řešení bohužel nemá, pokud teda nepovažujete toho jeho kočkopsa za řešení;-)

1 2
možnosti
JP

J68a83n 11P70a66p32e56ž

5. 11. 2013 17:01

Je to stále dokola stejný tyátr a pro stejné publikum. Těch nacvičených šest vět o Švýcarsku, o přímé demokracii, o tom, jak konečně povládne lid atd. Bylo by to směšné, kdyby toho vděčného publika nebylo tolik. Je vidět, že si pan Jaroslav Večerníček Novák vybral svého hlavního hrdinu dobře a že se mu ta práce s výcvikem (jinak by se asi ani těch šest vět nenaučil správně používat) začíná vyplácet. 122 milionů Kč, které pidi strana s 9 členy dostane za čtyři roky od státu a další miliony za knihy (napsané panem Jaroslavem Večerníčkem Novákem a připsaných panu Okamurovi) přitečou. Jako do bývalého novináře do pana Jaroslava Večerníčka Nováka novináři nejdou a on může, jako dobrý loutkář, své pimprle vodit dál po všech návsích a náměstích. Chybí už jen kolotoč a střelnice.

4 4
možnosti
Foto

Včera jsem kousek zahlédla při přepínání programů.

Takový nepovedený kabaret na úrovni one man show ala Ein Kessel Buntes...

3 5
možnosti
OL

O82t17o 67L55e19v

5. 11. 2013 15:54

Vždyť kabaretiéři tipu Klaus, Kalousek,Bobošiková ani Zeman v osm na Čt24 nebyli,tak na co jste koukala?;-D;-D

4 0
možnosti
MP

Nesrovnatelně větší populista je Babiš. Lidé chtějí slyšet kritiku vlády a nesplnitelné sliby o pořádku.

0 7
možnosti
JL

Hm, satirické šlehy tak na úrovni Dikobrazu.8-o

2 2
možnosti
LS
JP

Souhlas, jenom se obávám lidí kolem něho. Politici se vlastnictví státu nikdy dobrovolně nevzdají a mají na to své metody, jak mu do strany nasadit ty správné lidi... :-)

8 1
možnosti
ZB

To je vtip? Vzor a poctivý kluk si takové jako vy táhne na vařené nudli.Většina lidí tj.93,12 procent vaše naivní nadšení nesdílí a to je moc dobře.Jediné s čím mohu souhlast je fakt, že mezi starými a okoukanými obličeji Tomio vyčnívá.Staré lži už nikoho nezajímají, Tomio nabízí nové lži a nové spasení,,,

6 9
možnosti
MS

R^R^R^.Čumpelíku,Čumpelíku!Ti vás zase roznesou na kopytech!:-)[>-]

9 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"