Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo

14. 5. 2011 7:59
Máte pravdu, je to svinstvo

a najhoršie je, že sme to dopredu vedeli ako to dopadne. Ostatne bolo to jasné každému kto nemá v hlave nasr*no. Určite to vedeli aj politické kreatúry, čo to spustili. Možno to nevedel len pán Havel.

Ale to mediálne neustále zabaľovanie do humanitárnej prikrývky je už tak trápne, že sa z toho človeku chce zvracať.:-P

0 0
možnosti
PV

weitinger

14. 5. 2011 8:58
Re: Máte pravdu, je to svinstvo

Havel, tenhle pravdoláskový bombarďák bude samozřejmě mlčet, neboť z jeho pojetí světa není vidět k prostému lidu Libye. Zvláště, když má hlavu zapasovanou v zadní části tzv. demokratických států.

0 0
možnosti
PV

weitinger

13. 5. 2011 23:30
***

Souhlasím s autorem. Jen hlupák může schvalovat napadení suverenního státu touhle brutální silou, co předvádí imperialistické NATO. A rusáky taky docela chápu, že hrají mrtvého brouka, neboť, když nedodá surovinu Libye, dodáme my. Jsou taky pěkně podlí. Jen je mi líto prostých libyjců, nemám na mysli ty mafiány, co spunktovali tzv. revoluci, ale obyčejné smrtelníky se svými starostmi, kteří těžko můžou chápat, že pomoc proti plukovníkovi znamená házení bomb a ničení měst!!!

0 0
možnosti

jrc

14. 5. 2011 0:05
Re: ***

Rozumný názor!!!R^

0 0
možnosti
C

cojanato

13. 5. 2011 23:13
Obyčejný masakr dle Čumpelíka

Když před více jak 90 lety, za revoluce, zmasakrovali bolševici v Rusku carskou rodinu i s malými dětmi, to Vás nedojímá ? Když následně titíž bolševici v čele s Uljanovem-Leninem a později s Džugašvilim-Stalinem nechávali povraždit a vyhladovět desetimiliony z řad ruských občanů i dalších národností a etnik, to Vás také nedojímá ?:-/

Když sovětská vojska vraždila v r.1956 v Maďarsku nebo po mnoha letech v Afghánistánu, to Vás také k lítosti nepřiměje ? Okupace Československa od r. 1968 - 1989, také nic ?

Pane Čumpelíku, vzpamatujte se!!

0 0
možnosti
JR

kulinek2

13. 5. 2011 23:22
Re: Obyčejný masakr dle Čumpelíka

Jistě, samozřejmě máte pravdu, jak jinak! A nebyly to desetimiliony, byly to miliardy, stovky miliard lidí!

Proboha, tohle číst už opravdu chce silnou náturu. Silnější to psát. Vzpamatujte se a nefantazírujte, snad jste na to dost starej. Bájná lhavost. Nic jiného. O historii víte zřejmě tolik, jako o složení neobjevených nerostůRv

0 0
možnosti
OU

13. 5. 2011 23:10
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
C

cojanato

13. 5. 2011 23:14
Re: Proč tedy ty miliony prchají do Evropy

:-)R^ Asi tak.

0 0
možnosti
P

Pouyit

13. 5. 2011 22:56
Fakt,ze je tam genocida

kterou spachaji monstrozni Zapadni "demokrate" a jeho kolaborantiRv

0 0
možnosti
N

novačka

13. 5. 2011 22:36
Lillinko

... čemu ještě nerozumíte? Pozeptejte se Novotného na ten Institut, tam vám to vyjasní a provedou takovou nalejvárnu, že i hlouposti se naučíte balit do rádobychytré mluvy. Ach jo .....

0 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

13. 5. 2011 22:11
Dosla jsem az dolu, kde si pani novacka stezuje

panu Novotnemu, ze ti uprchlici zustanou v Evrope a zli Amici, si nikoho nevezmou. Mylite se damo, novi immigranti budou peclive rozdeleni. Zrejme Vam neni znamo a ani vedet nechcete, ze treba Kanada, bere kazdy rok pres 250.000 novych immigrantu a predevsim z techto casti sveta.

0 0
možnosti
JR

kulinek2

13. 5. 2011 22:27
Re: Dosla jsem az dolu, kde si pani novacka stezuje

Milá dámo, je mi celkem jasné, že vaše naivita je vám tak nějak ... dána. I když - ta informace, jak už je to "pečlivě rozděleno" je docela zajímavá. Takže vše bylo pečlivě naplánováno, i to "povstání", i ty "bezletové zóny", i ti uprchlíci;-). Nu, zajímavé, opravdu. A víte, že se tomu i dá věřit? Opravdu. Jenomže zase z toho vychází, že ti zlí amíci jsou nejenom zlí, ale i vyčůraní a uměj pečlivě plánovat ve svůj prospěch a pranic je nezajímá, kolik mrtvých po nich zůstane, hlavně že mají další ropu. Vlastně - že nastolili demokracii. Po svém. Takže vy jste taková užvaněná Mata Hary.;-D Jednoduchá. Lilinko, nevadí. Někteří to vědí také. I tady. ;-)

0 0
možnosti
L

lrkfa1

13. 5. 2011 20:25
Jo ropa je ropa.

Tu ničím nenahradíš. Zatím, než začneme pěstovat řepku na Měsíci.

0 0
možnosti

jrc

13. 5. 2011 20:28
Re: Jo ropa je ropa.

Velmi kvalitní názor.

Doufám, že ta válka skončí dřív, než to na tom měsíci  vyroste!;-)

0 0
možnosti
C

ctyriprouzky

13. 5. 2011 20:16
vetsina zprav z libye

zly a kruty kaddafi cely den tristivymi bombami masakroval cele mesto. na konci clanku malym pismem, zemreli tri lide.

;-D

nato bombardovalo x cilu. nikdy neni hlasena jedina obet. bomby nato totiz nez dopadnou tak se vypari a nikoho nezabiji

0 0
možnosti

jrc

13. 5. 2011 20:22
Re: vetsina zprav z libye

To dělá ten špinavý radiaktivní uran.

Oběti se zkrátka asi vypaří;-D

0 0
možnosti
DS

DanSed

13. 5. 2011 20:11
Já Vám nevím

U nás taky není demokracie, spousta lidí by si ji tu přála. Nebylo by nakonec lepší, kdyby to tu NATO pořádně rozbombardovalo, pozabíjelo kmotry a nastolilo pořádnou americkou demogracii?

Co se týče počtu obětí, myslím, že v okamžiku, kdy NATO začlo útočit, stačilo Kaddáfímu dobít jedno město a měl zemi pod kontrolou. Takhle podle mě zahynulo mnohem a mnohem víc lidí. Ochrana životů tedy jaksi nezafungovala. Osobně to považuji za zločin a porušení svrchovanosti Libye za účelem zmocnění se nerostného bohatství. Je zvláštní, že stejné úsilí západ nevyvinul v Súdánu nebo Rwandě. Nebo v Severní Korei. Na slabšího si rádi troufnou. Vůbec se mi to nelíbí.

0 0
možnosti

jrc

13. 5. 2011 20:19
Re: Já Vám nevím

Souhlasím, ale prosím vás,

ať nám ty bomby, NATO sem nehází.

Těch lumpů se musíme zbavit sami!;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"