Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stanislav Ševeček

24. 1. 2011 9:13
Dost dobrý ...

"Detektivní složka, či divize ABL pracovala pro Prahu 11 v rámci protikorupční strategie Prahy 11 a prošetřovala oznámení na podezření z korupce. V rámci ověřování podání občanů došlo ke sledování některých občanů, včetně některých politiků. Prověřování podezření z korupce, zajišťovala detektivní složka ABL i s využitím dodavatelské činnosti samostatně činných osob, od kterých se některé jimi zhotovené dokumenty dostaly do rukou redaktorů MF Dnes." ;-D;-OkuvaV

0 0
možnosti
PH

petrph

24. 1. 2011 8:25
ale že na tom setsakra záleží

A pan Bárta by to měl vysvětlit pěkně do hloubky. Ono totiž protikorupční strategie,která spočívá v tom, že případná oznámení na podezření z korupce ve státní instituci  nemusí řešit policie, alébrž soukromá detektivní agentura, je poněkud pro kočku. Tady by asi měl pana Bártu zaštítit pan John a opravit svou příručku "v případě podezření korupce volejte přímo firmu ABL":-)

0 0
možnosti
T

tostak

24. 1. 2011 3:43
Jiz pres dvacet let u nas vladne

zlodejaska, tunelarska a mafianska koalice ODS-CSSD.

Ta po celou dobu za pomoci zmanipulovanych medii a ovladane policie s justici likviduje opozici a stava se tak totalitni.

Logicky takto smeruje k sebedestrukci s tim, ze jesteste nez se tak stane, nadela hodne a velmi tezce napravitelnych skod.

0 0
možnosti
T

tostak

24. 1. 2011 3:42
Jiz pres dvacet let u nas vladne

zlodejaska, tunelarska a mafianska koalice ODS-CSSD.

Ta po celou dobu za pomoci zmanipulovanych medii a ovladane policie s justici likviduje opozici a stava se tak totalitni.

Logicky takto smeruje k sebedestrukci s tim, ze jesteste nez se tak stane, nadela hodne a velmi tezce napravitelnych skod.

0 0
možnosti
T

tostak

24. 1. 2011 2:36
cela tzv kauza je umela komedie a trapna zalezitost

v porovnani s tim, co se jiz pres 20 let v nasi politicke stoce deje.

Miliardovi zlodeji, mafiani a tunelari se pokrytecky rozhorcuji nad tim, ze agentura na vysetrovani pred 4 lety neco vysetrovala..

A pritom je to v nasich podminkach jen zasluzna cinnost. Ja bych nechal hlidat politiky 25h denne a jeste bych mel obavy, ze zase nekde vycoruji par miliard..

0 0
možnosti

jrc

24. 1. 2011 2:41
Re: cela tzv kauza je umela komedie a trapna zalezitost

Velmi pravdivý názor, jenom ti naši hodináři by nesouhlasili s tím prodloužením dne o 1 hodinu, protože by museli předělávat všechny ciferníky.R^;-D!![>-]

0 0
možnosti
L

lukkkyyy

23. 1. 2011 22:58
Bárto vydrž

R^R^R^

0 0
možnosti

jrc

23. 1. 2011 23:04
Re: Bárto vydrž

Ano Bárta je sympaťák, ale nesmí se nechat vytočit!R^

0 0
možnosti
T

tromi9

23. 1. 2011 22:56
zdejší nezávislé (haha) novináře

nezajímají zlodějiny a kšeftíky starostky Jižního města, ale jak to, že to prasklo

0 0
možnosti

jrc

23. 1. 2011 23:00
Re: zdejší nezávislé (haha) novináře

Taky se ohromně divím, že ještě nevyplavaly na svět podivuhodná rozhodnutí bývalé starostky ODS pí. Šorfové?

Že by novináři neměli zájem?R^!!

0 0
možnosti
V

Viki007

23. 1. 2011 22:51
***)

R^R^R^

0 0
možnosti

jrc

23. 1. 2011 23:04
Re: ***)

R^

0 0
možnosti
ZH

Zani

23. 1. 2011 22:39
Genau

Máte recht. Já to říkám taky, ale když  ODS hold požaduje vysvětlení, tak se rozhodl jinak. Všechny problémy jsou z toho, že ministři spolu nemluvěj. Měli by si 3x tejdně zajít na pívo a tam to probrat. Takle neschopnost se domluvit jinak, než přes média, je totiž zničí. ;-O

0 0
možnosti

jrc

23. 1. 2011 22:49
Re: Genau

Rozumné řešení. Ale tady jde o silové pozice ve vládě a zatím se pohybují další vlčáci. R^

0 0
možnosti
V

vvesely

23. 1. 2011 21:20
Baže chyba ...

V dnešní době lze vyhrabat naprosto na každého něco. Řek bych, že by měl Bárta pokračovat ve své práci, kterou mimochodem odvádí dobře, Ztrácí tak pouze drahocenný čas a mrhá svou energii, kterou by měl využít ve prospěch společnosti. Kde byli všichni ti investigativci a čestní politici, když se rozkrádalo v minulých letech ? Reportéry chápu, Je to jejich práce.  A koneckonců staronovou  politickou reprezentaci chápu také, začínají ji vysychajt zdroje špinavých příjmů.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 25,85
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"