Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VTK

Více takových Kožených

19. 12. 2010 19:10
Pochopil jsem

ale stejně budu moci jen bezmocně přihlížet další devastaci mé milé země touto prokorupční vládou.

0 0
možnosti

jrc

19. 12. 2010 19:16
Re: Pochopil jsem

Moc ubohá situace, ale to už bude konečná v příštích volbách pro VV!;-(!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

19. 12. 2010 17:02
ARGUMENT JAK HROM

VEŘEJNOST MÁ JIŽ DOST INFORMACÍ Z TISKU! (Rozuměj: tisk a TV jsou jediným, objektivním, neúplatným /nezkomolí fakta ani kdyby to mělo zdvojnásobit čtenost či sledovanost/, charakterním zdrojem informací v tomto státě.)

To je tedy nářez!!!!!

0 0
možnosti

jrc

19. 12. 2010 18:02
Re: ARGUMENT JAK HROM

Klídek Stárá Káro, my jsme slyšeli vyjádření všech akterů a to úplně stačí. Není třeba, aby tisk s tím manipuloval! !!

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

19. 12. 2010 16:01
tato vlada samozrejme duveru ziska

neb vsichni akteri vedi, ze zadna jina volba momentalne ani neni. ODS by jinak musela najit jineho premiera a toho nema, anebo by VV musely opustit vladu a jen ji podporovat a to by nefungovalo. to vsichni vedi. CSSD stala kampan pred volbami x set milionu a je naprosto zrejme, ze financni toky i v teto strane se casem provali...

0 0
možnosti
T

Tregold

19. 12. 2010 17:02
Re: tato vlada samozrejme duveru ziska

A proč by nebyla? Alternativ od nové vlády stejné koalice s novým premiérem a novými ministry až po úřednickou vládu s nominanty všech parlamentních stran je mnoho. Jen nové volby jsou asi nereálné, neboť ÚS by musel rozhodovat stejně jako v minulosti a zamítl by jakékoliv pokusy o předčasné volby.

Naopak pro VV se zdá, že by podpora této vlády byla smrtící, neboť toto by jim voliči asi už vůbec neodpustili. Oproti tomu u ODS jaksi každý její volič počítá s tím, že podvádějí a u TOP09 je to asi podobné - viz prohlášení Gazdíka, který tento skandál v podstatě považuje za banalitu .

0 0
možnosti
DK

Fonon

19. 12. 2010 15:45
mnohem příhodnější je

tato vláda.......nesmí získat důvěru

0 0
možnosti

jrc

19. 12. 2010 18:03
Re: mnohem příhodnější je

Taky by to byla pěkná fraškaR^!!

0 0
možnosti
G

Gašpo

19. 12. 2010 15:46
Re: odkaz, proč soc dem v podstatě drží kušňu

Ale samozrejme! ;-D

Každý zdroj pre "mimorozpočtové financovanie" dobrý. Kor keď je strana vo finančnom průsere, ktorý nastala práve vďaka tomu, že počítali s tým ako si tie peniaze po vyhraných voľbách zase pekne nakradnú nazad.;-)

0 0
možnosti
VM

Snowwily

19. 12. 2010 15:19
Uveďte důkazy.. nikde žádné nejsou !

Nadáváte na demokratický systém a sám soudíte bez soudu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"