Tak naštvat národ snad nedokázali ani komunisti

               102 poslanců ODS, TOP09 a LIDEM v čele s Nečasem, Kalouskem a Peake, přijetím zákona o „Církevních restitucích“, potupilo národní historii a hrdost našeho národa, proklínaného středověkým Římem, jako národ kacířů, který vzdoroval křižákům z celé Evropy nahnaných Papežem. Dnes nás Vatikán odsuzuje, jako ateistický národ a posílá nám sem kněze z celé Evropy, aby zmanipulovali naše lidi a přitáhli je v poslušnosti a naivitě do kostelů. Právě z těchto vyzdobených kostelů i z Svatovítské katedrály strhávali a ničili naši předkové v nenávisti k římskokatolické církvi v letech 1619-1620, katolické ikony i obrazy všech svatých.

                   Je to osudné i ostudné,

                   zejména, když tito poslanci nedávno 28. října, v den 94. výročí vzniku samostatného Československa, na Pražském hradě ve Vladislavském sále, si vyslechli ve stoje a v předstírané úctě, při příchodu presidenta republiky husitský chorál „ Ktož jsu boží bojovníci“ a následně v den výročí zrádné porážky husitů a českých stavů v bitvě na Bílé hoře dne 8. listopadu 1620, schválili zákon o „Církevních restitucích“. To co přišlo po Bílé hoře byl tvrdý rekatolizační teror a největší majetková zlodějna církve i římskokatolické šlechty. Zabité a vyhnané nelze spočítat. Ty nakradené majetky chtějí dnes získat do vlastnictví znovu.

                   Jde o urážku

                   představitelů našeho protifašistického odboje, kteří v poválečném Ústavodárném Národním shromáždění republiky Československé roku 1947 odňali církvi, šlechtě a ostatním vlastníkům pozemkové vlastnictví nad 50 ha. Jde o urážku presidenta Dr. Edvarda Beneše, který tento zákon č. 142/1947 ze dne 11. července 1947 podepsal. Je to zřetelné a jasné prolomení restituční hranice 25. února 1948!

                   Není třeba příliš připomínat,

                   že většina církví spolupracovala s komunisty a byla placena komunisty. S komunisty se dohodly, peněz se neštítily a berou si je od státu dodnes. Berou si je i církve, které před rokem 1989 ani neexistovaly. V rámci „Církevních restitucí“ je chtějí brát ještě dalších 17 let. Chtějí okrádat lidi více, než za komunistů.

                  Je potřeba se ptát.

                  Opravdu chtějí naši občané ve své naivitě a dobrotě nadále volit papežence? Chtějí naši občané nadále volit ty poslance, kteří se osobně podíleli a shválení „Církevních restitucí“? Chtějí naši občané nadále volit KDU-ČSL, ODS, TOP 09, či LIDEM? Chtějí naši občané, aby jejich děti chodily do církevních škol a učily se náboženství, či slepě věřily v neexistujícího Boha? Necháme své děti na pospas církvím? Ta potupa se netýká jen chudáků, ale i střední a vyšší třídy a nemá nic společného s pravicí, spravedlností, ani s levicí. Všichni budeme doplácet na Vatikánské církevní hody!

                                                                  Zrada, či vlastizrada?

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 9.11.2012 9:11 | karma článku: 38,98 | přečteno: 2748x