Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J61a59n 20H40l23e40d22í25k

20. 8. 2013 12:51

tajtrdlíci jsou všichni čeští politici, bez výjimky. Všechny občany pálí problém "Rómové",  to je aktuální problém, ne tak politické konkrétní téma-- všichni se tomu vyhýbají !!! jako čert kříži. --  Po zrušení nepovolených romských vesnic na Slovensku--- přibude k našim 350.000 minimálně 400.000 nových slovens příbuzných !!!, s tím už sloven poslanci počítají a v září v parlamentu, samozřejmě, musí schválit. Požadujte po poslancích konkrétní slova, a ne nesmysly o nereálných předvolebních plánech o pečených holubech

2 0
možnosti

Pane Hledík,

rád bych věnoval několik mld. Kč z rozpočtu na povinné upřednostnění zaměstnávaní Romů tak, aby každý Róm měl možnost chodit do práce s tím, že pokud by někdo z rodiny odmítal pracovat, nebo pokud by děti nechodili řádně do školy, tak by rodina neměla nárok na žádné sociální dávky. Pokud by neměli jinou práci, tak by se jednalo o obecní práce 8 -12.00 a 14 - 18.00 pod dohledem obecního pracovníka a popř. dle potřeby pod dohledem místní policie. Potom bych vás mohl uklidnit s tím, že by se snížila kriminalita i veřejné narušování pořádku a rodiny, které by nedostávaly sociální dávky, by se spíše stěhovaly k příbuzným na Slovensku. Ostatně bych toto zaměstnávání za navýšenou minimální mzdu dle výkonu, dopřál i dalším zájemcům z řad nechtěně nezaměstnaných.

2 0
možnosti
BP

Když si vezmu od státu pár miliard dotací,tak jistě že budu schopen zaměstnat nějaké lidi - takhle nějak to chodí u Babišů ... Tak tu nevykládejte něco o tom,že Babiš je jakýsi pravicový filantrop či tržní altruista ....

4 0
možnosti

Souhlasím, je ale schopný se prosadit. Tak, ať ukáže co umí! Možná po dalších volbách vypadne, ale možná, že bude lepší.;-D

1 0
možnosti
JR

J93a80n 15R12i86c68h27t22e42r

20. 8. 2013 12:27

Blbý akorát je, že Andrej Babiš byl jedním z hlavních účastníků té "komunistické rvačky o to, jak rozkrást tuto zem". A jedním z nejúspěšnějších účastníků dlužno dodat.

6 0
možnosti
VN

Babiš - ano, Suverenita - ano, Svobodní - ano, lidovci - ano, Úsvit - ano...

A ješte pár dalších dnešních neparlamentních stran by měly překonat pětiprocentní hranici. Čím vice, tím lépe. Jedině širokou povolební koalicí více malých stran s nezkompromitovanými skutečnými osobnostmi v jejich čele lze rozbít "monopol" současné kmotrovské moci.

3 0
možnosti
KC

Souhlasím, nevěřím však Suverenitě a Úsvitu. Lidovci se - doufám - poučili a ANO je třeba postavit do praktické politiky, abychom zjistili, co v nich je.

0 0
možnosti
JZ

Typický čecháček Čumpelík. Píše ve stylu, ničeho jsem nedosáhl, nic neumím, ale za všechno mohou druzí. Mladým přeji to, že mohou na "zkušenou" do světa a na rozdíl od nás nemusí žít v koncentračním táboře Československá socialistická republika.

7 6
možnosti

Běžně se nemíchám do diskuze, ale zaslepený pravicový ubožák Ziegler ještě nepochopil, že ta nepropustná Železná opona na našich hranicích byla především věcí nejsilnějších jaderných mocností USA a Ruska s tím, že to i komunistické Československo muselo respektovat, ale to se některým typickým pravicovým buranům stává.

7 3
možnosti
Foto

O79t82a21k76a36r 28S67e80k21l

20. 8. 2013 11:53

Píšete , že jste stár, leč život máte přesto rád. Skoro bych pochyboval, článek jak od misantropa , zahořklého starce.

Vždyť i my pravičáci jsme lidé . Jestli Vám ale napsáním teto filipiky klesne tlak a koncentrace žluči v těle , budiž Vám přáno !:-)

9 2
možnosti
JL

Pravice/levice v ČR - dlouhodobě je to 50:50 (plus mínus nějaké drobné, vždy podle toho, kdo zrovna vychází jako trošku větší lump). Ten poměr se nezmění.

4 0
možnosti
Foto

blábolil jsem a duši mé se ulevilo

6 0
možnosti

A proč se nám s tím svěřujete tady?

3 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"