Super ženská !

                  Mediální bomba ! Všechny mediální prostředky informovali o 39-leté matce, která porodila v Pardubické nemocnici dvojčata, dva kluky a z nemocnice utekla v noční košili. K tomu policie prý dodala svoje zjištění, že žena má doma dalších 11 dětí a že se k dětem nechce vrátit s tím, že se o děti nechce starat ! Odmítla jejich upozornění, že má být z důvodu svého zdravotního stavu, pod dohledem lékařů a rovněž odmítla návrat zpět do nemocnice s tím, že je poslala pryč. Média už spekulovala o dalším osudu dětí. Ostatně blogy byly plné negativní kritiky matky.

                 Při záběrech rozhovoru se zpravodaji TV,

                 to ovšem vypadalo poněkud jinak i když jim rovněž zavřela dveře před nosem. Z jejího vyjádření vyplývalo, že jsou to její děti a vůbec nezaznělo nic takového, že by je chtěla opustit!

                 Realita byla zcela jiná.

                 Děti byly umístěny do inkubátorů a máma se potřebovala postarat o svoje další děti. Jako zkušená rodička si sama vyhodnotila svůj zdravotní stav a cítila se v porodnici zcela zbytečná. Problémem byl pravděpodobně personál nemocnice, který ji zřejmě nechtěl pustit tak brzy po porodu domů a dát jí její ošacení. Nezbylo jí nic jiného, než utéci v noční košili. Lze konstatovat, že je to skutečně super ženská, která řeší problémy bezodkladně, jak uzná za vhodné a nenechá se příliš nařizovat, ani policií. Ostatně poučovat tak zkušenou rodičku, je asi holý nesmysl.

                 V porovnání s touto ženou,

                  vypadá většina našich žen totálně neschopná rodit a starat se o více dětí. Přitom ta žena vypadala na záběrech TV velmi dobře. Pravděpodobně na tom není vůbec špatně. S ohledem na počet svých dětí, jí stát bude přispívat, možná víc než 60 000, - Kč/měsíčně. Jistě to není jednoduché mít doma školku, ale ta ženská vypadala spokojeně. Děti se pravděpodobně musí starat o sebe navzájem a dědit po sobě ošacení, ale ta ženská si s nimi umí jistě dobře poradit. Doma si pravděpodobně dala vše do pořádku a už je prý zpět v nemocnici a řádně se stará o svůj nový klukovský rodinný přírůstek. Zkrátka děti jsou darem přírody. Takže žádná vypečená ženská, ale slušná matka.

                 Mnoho našich žen jí může jenom závidět

                 její schopnost a ochotu k mateřství. Té ženě jsou děti bližší, než současná rozmazlená, konzumní, zdeformovaná a pohodlná televizní společnost. Pokud by jsme i my měli takových žen víc, tak nebudeme náš národ vymírat. Ty peníze si ta ženská plně zaslouží ! Nezbývá, než před takovou ženou smeknout.

                                                      Zkrátka, super ženská !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 5.4.2010 8:31 | karma článku: 20,52 | přečteno: 1852x