Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Atomousek

19. 1. 2010 15:22
Dekujeme odejdete nebyla studentska revolta.

Naletel jste medialni kampani, proti ktere brojite. Na te prvni demonstraci se pilo, zpivalo a skandoval "Daso postav na caj!" a "My chceme leto!". Jen nekolik trapaku (6?) se dvema transparenty se pokusilo rozeskandovat dav sloganem "Dekujeme, odejdete!", kteryzto se nakonec skandoval ve forme "Jdete vsichni do prdele!".

Tudiz, souhlasim, ze je to mizerie, ta nase politicka scena, ale upozornuji na to, ze medianimu klamu jste se neubranil.

0 0
možnosti

jrc

19. 1. 2010 17:49
Re: Dekujeme odejdete nebyla studentska revolta.

Vážený pane dík za informaci, ale kdyby takových mejdanů z kterých něco rozumného vyleze bylo víc, vůbec by to nevadilo ! Jde o myšlenku, nejde o autory.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

19. 1. 2010 12:39
Čtete někdy i jiné diskuse?

Pak byste viděl,že dnešní politici mají ještě pořád hromady zastánců.Ať už to jsou ODS či ČSSD nebo strana TOP 09 ve kterých jsou mimochodem /podle mě/ ti největší lumpové. "Lídři " jsou v podstatě neodvolatelní .

Jediná možnost jak se těchto gaunerů zbavit je - trestní odpovědnost za své činy a rozhodnutí ve funkci. Jinak budou pořád utrácet pro sebe a své kumpány státní peníze,budou okrádat každého obyčejného občana aby měli na své orgie a kratochvíle viz. Topolánek a jeho výlety.

0 0
možnosti
P

Patrikus

12. 2. 2010 12:01
Re: Čtete někdy i jiné diskuse?

Zapoměl jsi na bolševioky v ksčm, ktzeří sic potichu ale vehementně pomáhají prosazovat jeden zrůdný zákon za druhým.Ti tam neměli být už před 20 lety.Kdo za to může? Tím se vše zozrejdilo a jsou všude zrovna tak, jako rusáci.Kdo jim umožnil u nás kupovat nemovitosti, vydavatelství, servery(seznam) a mnoho dálších důležitých sektorů ovlivňujících naší ekonomiku, politiku a společnost.Ano, jsem pro.Vyžeňme je, kteří přímo nesou odpovědnost, ale i s tím com sem natahali,

0 0
možnosti
FS

aroneček

19. 1. 2010 12:35
Jen by mne zajímalo,

koho bude volit autor a která ta malá neparlamentní strana má takové lidi,kteří se ještě nesmočili špinavou politikou!?

0 0
možnosti

jrc

19. 1. 2010 12:43
Re: Jen by mne zajímalo,

Například Pravý blok, nebo na opačné straně Českou stranu národně socialistickou, nesoucí odkaz Dr. Milady Horákové a presidenta Dr. Edvarda Beneše. Ale těch možností mnohem víc, ale kterou neparlamentní stranu budu volit se rozhodnu na základě jejich programu !

Autor

0 0
možnosti
I

ivos.NA

19. 1. 2010 12:27
Žurnalisti jsou příčinou

V naší zemi jsou nejzkorumpovanější žumpou novináři. Ti to ale o sobě psát nebudou. Tak špiněj politiky a světe div se, už se jim to docela pěkně podařilo.

0 0
možnosti
JH

hurkajan

19. 1. 2010 11:48
inteligentní

člověk se poučí ze svých minulých chyb...stádo zvířat bičem, honci a psi paradoxem je že člověk může být inteligentní stádo,bič,honec i pes..

0 0
možnosti
W

women265

19. 1. 2010 12:17
to nevymyslíš..

 Kdyby volby mohly něco změnit,tak už by je dávno zrušili...

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"