Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

johnpeters

12. 7. 2011 10:52
Zdravím.

Každý režim lze dehonestovat čímkolv,ten dnešní globalizovaný polokapitalizmus tím lehčeji,viz burzovní spekulanty,vršící svůj zisk bez jakékoliv jejich produkce  na celém světě..Nemusím Vám vysvětlovat další věci,které zásadně poškozují krev trhu,totiž malé živnostníky.Jen jsem vzpomenul dobu,i když nechvalně proslulou totalitou,kdy česká koruna měla na vnítřním trhu hodnotu.i pro t.zv.plebs.A byla pro dělný lid více dosažitelná,než dnešní melouny.Kč je dnes hadr.Zkuste si dnes zaflámovat v baru tehdejší jedničky na Václaváku v poměru 1ku 10...Tenkrát mi stačily tři stovky(v páru!)...Do rána.

0 0
možnosti

jrc

13. 7. 2011 21:05
Re: Zdravím.

Celkem dobrý a pravdivý!R^

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

11. 7. 2011 16:04
to jsem se pobavil...

fakt humorne. Hlavne ta pravicova CSSD. Ja bych naopak rekl, ze soucasna vlada je max. stredova, spis doleva.

Myslim, ze zaci by za skolne meli sanci na vyssi vzdelani. Navic neni moralni, aby jejich skolu platili pracujici, co zadnou skolu nestudovali. To vam neni lito tech nebohych delnickych kadru? :-)

Ze ten, kdo hodne vydelava dstane vyssi duchod vam prijde spatne? Ale vzdyt ten clovek cely zivot odvadel mnohem vic na danich i "pojisteni".

Nerikam, ze je tu idealne a neni co zlepsovat. Naopak, zlepsovat je treba hodne veci, hodne vrcholovych politiku (idealne vsechny) je treba vykopat a novym dat jasne najevo, ze kdyz se jim prijde na levarnu, tak si ji odsedi atd..... Ale reci jako tento clanek jsou jen komunisticke nenavistne blaboly.

0 0
možnosti

jrc

13. 7. 2011 21:03
Re: to jsem se pobavil...

Lituji pane Hájek,

ale jste zcela mimo.

Slušela by vám modrá košile!;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 7. 2011 11:51
Opravdu je vám tak špatně?

Vzpomenete si, jaký důchod měli vaši rodiče a jaký máte vy dnes?  A to nemluvím o důchodu mé babičky!

Opravdu většina z nás má méně jídla, než jsme měli před 30 lety (o době před lety 50 či 55 nemluvě)?  Opravdu má většina méně "radostí"?  Fakt?  Že takové kolem sebe nevidím.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XVII

11. 7. 2011 12:46
Re: Opravdu je vám tak špatně?

Když on by se chtěl mít jako německý důchodce s 1500 EUR důchodu. Jemu nevysvětlíte, že ten Němec 40 let budoval kapitalismus a on budoval pomatený socialismus, protože si furt myslí, že na těch 1500 EUR důchodu má PRÁVO. A to právo má, protože mu to říkají všichni kolem - odbory, socani, chlapi v hospodě. A MÁ A MÁ A MÁ .... :-P

0 0
možnosti
C

carolusI

11. 7. 2011 4:04
Dovolím si jen

opravit drobnou chybičku. V tom marastu už jsme 60 let. Před dvaceti léty jen ti co  "byli u komunistů" odhodili nepohodlnou ideologii a rychle rozkradli co se dalo. Dnes jsou "u ODS, ČSSD, atd..". Ale stále u koryt. Jen teď budují tvrdý kapitalismus, aby jim náhodou ten nakradený majetek někdo neznárodnil.

0 0
možnosti
OH

Lanolin

11. 7. 2011 9:58
Re: Dovolím si jen

Vcelku souhlas. Ti minulí nás 40 let vedli do p..  (zbytek si doplňte sami). Ti současní našli zkratku.

0 0
možnosti
SN

kuča

10. 7. 2011 22:39
Pane autore !

:-).......Perfektně napsáno ! Musíte pominout ty štěkající odpůrce, zřejmě se jim tento režim líbí! BUď si pomohli při privatizaci, nebo se podílejí na současném rozkrádání státu. POctiví podnikatelé to nemohou být, protože i ty současná vláda dře z kůže.

Díky za odbory, že se toho ujaly, je to totiž jediná organizace, která se telefonem domluví a stavidla se spustí. A je jenom na ostatních, aby se připojili, a ne jim nadávali, že se kvůli nim nemohou dostat do práce. Při současné vládní politice budou i z těch, kteří Vám nadávají postupně socky, ale oni bohužel tak daleko nevidí. Aneb : Blahoslavení chudí.............................. ! R^R^[R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 7. 2011 11:53
Re: Pane autore !

No vidíte. K ničemu jsem si nepomohl. Přesto tvrdím, že se nám žije podstatně lépe. Jen jaksi zapomínáme!!!

(To není popření chyb, to je jen o tom, že není zdravé nadávat jen tak ze setrvačnosti.)

0 0
možnosti
PH

hekp

10. 7. 2011 22:16
odbory=nezávislá síla

Jéžiš, to jsem se zase nasmál, tomu fakt věříte? Nebyl jste moc na slunci?

0 0
možnosti

jrc

13. 7. 2011 20:53
Re: odbory=nezávislá síla

Já jsem na sluníčku byl, ale vy jste si ještě nečuchnul k práci ve fabrice!;-D

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

10. 7. 2011 21:51
Ach jo ..

Socialistická minulost a odborářská hloupost se tu opět snoubí s tradiční autorovou negramotností. Aspoň to: "odbory do svých řad nezařadili" si opravte. Vždyť takovou hrubku by neudělal ani předseda ROH ve zvláštní škole. :-P

0 0
možnosti

jrc

13. 7. 2011 20:51
Re: Ach jo ..

To je teda skutečně závažný propadák!;-D

0 0
možnosti
MR

rodd

10. 7. 2011 20:13
Je to čistě odkaz

minulého režimu který doslova zničil lidskou morální a duševní kulturu a naučil lidi systému "malá domů" a spoléhat že je někdo nebo něco povede či zaštítí. Socialistická společnost moc nepřipustila tak rozsáhlé možnosti správy země držela je mocensky na uzdě, než současná "demokratická" společnost, která pro fungování demokracie potřebuje velké kvantum lidí v obecních, úředních, právních a dalších systémech správy, a to spolu s zažitým socreálem chování, pohltí valnou část peněz než dojde ke zdroji, tedy nedělá to jen vláda ale všichni kdo mají co do činění  s přístupem ke zdroji, byť není tak ... . U nás je ta tvrdá realita že sama většina společnosti je uvyklá tomu to režimu a snažit se ji burcovat či od ní očekávat že se změní ze dne na den a vytvoří něco dlohodobějšího a stabilně funkčního s rozvojem prosperity společnosti je vesměs utopie, neboť ta špinavá řeka jsme ve většině my sami a rok 89, nemá žádnou kouzelnou moc toto změnit, to chce čas hodně času.

0 0
možnosti

jrc

13. 7. 2011 20:50
Re: Je to čistě odkaz

Celkem dobrý, ale ta skutečná zlodějna přišla s tímto režimem.

A já se nemám zájem špinit v této řece!

0 0
možnosti
PM

petrik1960

10. 7. 2011 19:59
Ano pane (soudruhu) Čumpelíku

trvá to od 25.2. 1948 jen teď už nemůžete tolik zabíjet. zlodějinu a korupci jste do lidí za těch 60 let naklonovali vy komunisti.

1 0
možnosti

jrc

13. 7. 2011 20:46
Re: Ano pane (soudruhu) Čumpelíku

Pane Petrik 1960.

Toho komunistu si nechte od cesty!

Pokud schvalujete tento režim, tak máte k té zlodějně a korupci mnohem blíž!

0 0
možnosti

jrc

10. 7. 2011 19:56
Pryč s touto ušpiněnou vládou!!!

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

10. 7. 2011 21:47
Re: Pryč s touto ušpiněnou vládou!!!

8-o vy už si sám píšete komentáře ke svým článkům? 8-o Marek už je v odborářským průvodu? 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"