Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Schwarzenberg hlavně nemá žádné vzdělání, aby svou práci mohl dělat. Má pouze fanatické pravicové přesvědčení a to zejména, když se týká jeho kapsy.

2 0
možnosti

Tady se pane Čumpelíku mýlíte a setsakra hodně. Prezidentovo místo vymezuje ústav. A zcela jistě ne tak, jak si to představují pánové hasenkopf, Koudelka či Vy. Slovy Vojtěcha Cepla přímo na adresu Klause - český prazident není monarcha. Totéž platí pro Zemana. Oba dva ctihodní pánové jen dokládají, že se prezidenty nikdy neměli stát. Ústava zcela jistě neopravňuje českého prezidenta k chování - nepodepíšu, strčím do šuplíku - když mi nevyhovíš Ty, nevyhovím ani já Tobě v ostatních případech. Víte pame Čumpelíku, to není chování podle české ústavy - to je chování malých pubescentů či malých monarchů. Prostě ústava ČR předpokládá pro onu funkci přece trochu jinak osobnostně vybavenou figuru, než je Klaus či Zeman. S tímhle nemají sympatie či nesympatie se Schwarzenbergem absolutně nic společného. Vláda je přece jenom vláda a prezident je prezident - dle ústavy, ne jak si ji někdo ze sebestředných pozic vyloží k obrazu svému. jo, že máme zejména ty pravicové vlády Topolánka a Nečase jako vlády plné monarchů, v čemž vyniká zejména jakýsi Kalousek - no, totě už jiná věc.

3 4
možnosti
JM

Máte pravdu, nač poslouchat nějaké žvásty renomovaných právníků. Když to řekne pan Špáta, pak to teprve má svoji váhu;-D

1 1
možnosti
Foto

Národní poklady rozprodává jen lump, darebák nebo zločinec. Výjimečně také člen TOP09 Rv

12 6
možnosti
BM

Trochu silná slova....měl by jste je trochu vážit....

5 9
možnosti
VH

Pane Čumpelíku, vaše hodnocení je podivné.   Představa pana Zemana o jméně ambosadorky na Slovensku  neunikla.  Pronesla ji tisková mluvčí prezidenta. Jestli se domníváte, že tisková mluvčí žvaní, co jí slina na jazyk přinese, mimořádně silně se "mýlíte".  Toto sdělení ve skutečnost znamenalo: "Já, Velký Zeman, Vítěz nad všemi kandidáty (díky mnoha podrazům) a Znamenitý Politik přikazuji vládě, aby se rozhodla jmenovat Lívii Klasouvou ambasadorkou. Je vyloučeno, aby když už to jméno "uniklo" někdo oponoval Prazidentovi."  Mluvčí ovšem taktně zamlčela, že je Klausovým potřeba zaplatit za nepříliš čistou angažovanost v prezidentské volbě.

   T a k t o   se t o, Pane Čumpelíku,  o p r a v d u    n e d ě l á.  Normální politik (ba i každý soudný nepolitik) nic nevyhlašuje (ani ústy mluvčí/-ho/) a začně (zpravidla nejprve přes podřízené) své stanovisko projednávat.  Buranský výkřik vždy vše pokazí.  

    Považuji za vyloučené, aby prezident "omylem" vypustil jméno a všichni stáli v pozoru.  Stejně, jako považuji za nepřijatelné, aby někdo sepsal papír s názvem Amnestie a šéf vlády považoval za svoji povinost poslušně podepsat.

    Takže parafrázuji: "Zemane, jste náš prezident. A my jsme vaši páni (přímou volbou více, než dříve)."  A nás reprezentuje parlament a vláda, jíž byla parlamentem dána důvěra.

11 14
možnosti
BM

Přesně a jasně vyjádřeno...R^

6 14
možnosti
TH

Smesne, zbytecne, trapne...RvRvRv

6 9
možnosti

29. 4. 2013 17:05

Jezusku, vy jste zalezl opravdu hluboko..... Kam, se radši neptejte.

3 7
možnosti
Foto

No tak nám to řekněte, i my méně chápaví máme právo pochopit , jak jste to myslel.:-):-/:-P;-)

4 2
možnosti
BM

Slovo "trapné" je zřejmě Vaše oblíbené slovíčko.... Obávám se však, aby se nestalo Vašim přídavým jménem......

Dle článku 63 Ústavy ČR prezident republiky POVĚŘUJE členy zahraniční mise. To znamená vládou navržené a schvalené, tudíž i ministrem zahraničí. Tak tomu bylo doposud, akorát pan Zeman si začíná hrát na prezidentský systém. Avšak nejsme USA či Francie. Anebo nějaká africká či jihoamerická diktatura....

9 16
možnosti
Foto

"trapné" už přídavné jméno je

3 3
možnosti
JZ

Nechápu, jak je možné tohoto pána KS ještě brát vážně po všech jeho kecech.Ať jdena svá podivně zděděná panství a neotravuje .Nikdo , kromě pár nesmírně inteligentních Hřebejků není na něho zvědavý.

19 17
možnosti
OK

Ať žije kulturní symbol této země, Troška a jeho Babovřesky.

13 13
možnosti
OK

Zásadní připomínka - ministr zahraničí není roven prezidentovi v oblasti zahraniční politiky, on je mu totiž nadřazen. Prezident by měl respektovat nejen v zahraniční politice exekutivu.

12 24
možnosti
JP

A kdo ti tuhle blbost řekl8-o?

16 8
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"