Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bofums

27. 3. 2011 19:41
Teda- dnes se Vám to povedlo!

Četl jsem a nerozuměl ! Dnes jste se projevil  v celé " nahotě ". Už jsem Vás

chtěl pochválit, jak to starým komunistům  " pálí" -a on z toho vyleze Kaddáfí !

To se mi ale ulevilo !!R^ UF!!

0 0
možnosti
RH

Kruton

27. 3. 2011 19:12
Geniální kniha

Právě jsem ten jeho blábol pročetl a je to opravdu snůška nesmyslů. Je to větší hovadina než marx-leninský bláboly...Rv

0 0
možnosti
1

1absolutus

27. 3. 2011 20:26
Re: Geniální kniha

I tak se to dá popsat, když čtenář něco nechápe!;-D

0 0
možnosti
G

Gašpo

27. 3. 2011 17:54
Tak tento blog je vtipný a vďaka za neho

Ja už radšej zdorazňujem, že nie som fanúšik Kaddáfího. Len nemám rád čiernobiele videnie, hodné jednoduchého mozečku.

Kaddáfí bohužiaľ nie reprezentant "ideálneho diktátora", ale nie je to ani žiadna zrůda ako sa tu z neho niekto snaží robiť. Nie je o nič horší než napríklad francúzsky trpasličí maďar. Len "úraduje" v iných podmienkach.

Celkom si dokážem predstaviť vačšinu západných aj našich politikov, že keby sa narodili v kmeňovom prostredí muslimskej zeme, boli by z nich ďaleko vačšie svine než je Kaddáfí. Teoreticky si totiž Kaddáfí može doma dovoliť všetko. Napriek tomu sa mu nedá uprieť zásluha, že venoval dosť energie na pozdvihnutie zeme ktorej vládne a výsledky sú vidieť. Dá sa toto hlásať o vačšine európskych politikov? Je si niekto istý, že keby Sarkózy, Berlusconi atd atd. mali doma takú moc a veľké ropné náleziská, že by ich zeme boli bez štátneho dlhu?

0 0
možnosti
JV

Žadatel

27. 3. 2011 17:49
Podle situace v české kotlině

musím konstatovat, že autor  Muammar Al-Kaddáfí se celkem trefil.

Dostal karmu;-D.

0 0
možnosti
AA

Jack Russell

27. 3. 2011 17:20
Některým lidem

to můžete troubit horem dolem a stejně si budou mlít furt to samé - není nic lepšího než demokracie. Stále jsou v zajetí představy, že co neznám, to neexistuje. Již více jak rok tu na blogu hlásám, že politický systém vzniklý před 300 lety a byl vyvíjen a zdokonalován v podmínkách vládnoucí buržoazie, která neměla jiných protivníků než zase jen ze svých řad je  politický systém, poskytující těm, co jsou u moci nekonečnou vládu. Volební divadlo jen ohlupuje občany, více stran je jen více mrchožroutů na zdechlině státu. Nebo se vytvoří dvě strany, které se ve vládě střídají, obě hrabou pro sebe a do světa vytrubují, že to je pravá demokracie. Pak už stačí jen dbát na to, aby se lidé moc nenaštvali, k tomu ale slouží státní propaganda, která včas vymyslí zástupný problém. "Lidoví zástupci" si žijí jak prasata v žitě, občané se mají "dobře". Jsou tak zpitomělí pravicovou propagandou, že nejsou ani schopni pochopit, že by se mohli mít 10x lépe, kdyby ty své "zástupce" vypráskali od koryt.

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"