Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dar.p

17. 5. 2010 7:23
Dle příspěvků

lze soudit, že stát peníze tiskne, svoje služby dává zadarmo,  zdravotnictví je zadarmo, důchody lze natisknout v tiskárně /pro socánky není problém/ a dluhy nejsou naše. Neznalost ale neomlouvá, to že platit budeme není sporu, jen to nebude složenkou /to je přátelské upozornění/ , ale formou daní a odvodů. Takže socánci studujte daňové zákony, mimochodem daně jsou vždy nejvyšši za socialistů / komunistů, kteří dávají "vše zadarmo".

0 0
možnosti
MK

majklos

16. 5. 2010 21:26
Jde vidět , že Kalouskovy složenky splnily účel

socani se můžou zbláznit ;-D;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

17. 5. 2010 9:19
Re: Jde vidět , že Kalouskovy složenky splnily účel

mají sice pravdu v tom, že na dluhu určitý podíl Kalousek má. Přesto letos asi můj hlas dostane. Ne proto, že bych u něho spatřoval svatozář, ale pokud někdo před volbami není populista, je přece jen větší šance, že mu to vydrží.

0 0
možnosti
E

envy

16. 5. 2010 15:37
Polovinu svých vydělaných peněz dávám státu

v daních z příjmů a ve zdravotním a sociálním pojištění. Další peníze mi stát odebírá v  různých poplatcích, které cáluji za každými dveřmi státních úřadů, které otevřu. Tyhle peníze stát schlamstne a na to, co se s nimi dál děje, nemám absolutně žádný vliv. S penězmi vybraných od poplatníků hospodaří vláda a parlament. Oni jediní proto mají zodpovědnost za státní kasu, za to, kam peníze tečou. Nikdo jiný. Kalouskova složenka je snad zkouška toho, co všechno si lidi ještě nechají líbit. Sám Kalousek byl za dobu své politické činnosti namočen do tolika afér, jako nikdo z ostatních politiků a pro KDU-ČSL se pomalu ale jistě stával nepřijatelným. Tak si založil vlastní stranu a hurá dál rochat v korytech.

0 0
možnosti

jrc

16. 5. 2010 15:41
Re: Polovinu svých vydělaných peněz dávám státu

Realistický pohled na Kalouskovu povahu;-D!!

0 0
možnosti
TJ

Rudick

16. 5. 2010 15:00
TOP09 černoprdelníci?

Od když jsou TOP09 černoprdelníci? Myslím, že Kalousek se ve své nové straně od nějakého boha definitivně oprostil.

0 0
možnosti

jrc

16. 5. 2010 15:10
Re: TOP09 černoprdelníci?

Láska k bohu a prachům je věčná !!!!!!

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

16. 5. 2010 14:42
Článek od pana Čumpelíka

čtu pravděpodobně poprvé, neboť podle sepsaných konin vyšperkovaných místo argumentací expresivními pejorativy bych si ho pamatovala.;-DTo je ubohost.

0 0
možnosti

jrc

16. 5. 2010 15:13
Re: Článek od pana Čumpelíka

Jsem štastný, že se vám článek tak moc líbí ! Pro radost si můžete přečíst i ty dole uvedené !!!!!!:-)

0 0
možnosti
JH

hurkajan

16. 5. 2010 13:59
je smutné

když žebrák o blahobytu káže jeden kníže který od státu jako dárek dostal opravu majetku v hodnotě 8 miliard a experimentátor neználek jehož experiment nás stál přes 200 miliard čímž dokázali jak by se v životě asi prosadili nemít nitě a nebýt dřevěný...a jejich doktrína a všelék stačí se zeptat v první třídě základní školy i tam  fundovanější žáci než tihle Kocourkovští vám odpoví...táta s mámou říkali že zdražíme všecko a jsme...jenže jak dostat do politického spektra normální lidi odborníky ...

0 0
možnosti
MZ

marie007

16. 5. 2010 13:58
souhlas

Plně s autorem souhlasím.A pamatujete na popřevratový roky? Musíme si utáhnout opasky, yby sme se pak měli dobře. A už je to tady zas. Jenže já si nežil nad poměry a už nemám co utahovat.:-(

0 0
možnosti
AN

kulinek

16. 5. 2010 13:49
Kalousek

Pan Kalousek kradl, krade a teď je tak valekanej že už není z čeho krást. že poslal lidem složenky aby zaplatili a on muohl dál krást - lidi, copak vám to nedochází?

0 0
možnosti
L8

Lokutus 8

16. 5. 2010 13:53
Re: Kalousek

R^;-D

0 0
možnosti
L8

Lokutus 8

16. 5. 2010 13:31
....

lidi volte Kalouska, sám říkal, že je po 20 letech politikaření jako chemik nepoužitelnej, přece ho ted nevyšoupnete z teplička politických funkcí na mráz všedního života, vždyt tady se ted hraje o život jednoho poctivýho člověka: KALOUSKA ;-D

0 0
možnosti

jrc

16. 5. 2010 13:40
Re: ....

Máte pravdu, pravděpodobně by byl, jako chemik TOP 09, ještě nebezpečnější !

0 0
možnosti
BK

jakýpak copak

16. 5. 2010 13:30
Pane bože

"O autorovi:

Život pomalu končí, mladým začíná. Jsem už dědek, přesto mám život rád"8-o

Jsem také dědek, život mám rád i když se se mnou nikdy nepáral, mladým přeji hodně štěstí a co nejméně dluhů co jsme nadělali tím, že jsme si žili nad poměry a všechno doslova prožrali . Nezbývá než se zamyslet jak začít splácet dluhy co jsme nadělali a přemýšlet nad stranami kterým dát hlas ve volbách a vyvedou nás z marasmu dnešní doby. Vím jedno, nesmím volit stranu, co lže a slibuje.!!

Teď dotaz k autorově maličkosti : To jste se napřed zhulil když jste to psal , nebo utekl od Chocholouška??

0 0
možnosti
AN

kulinek

16. 5. 2010 13:47
Re: Pane bože

jestli jeste si vy žil nad poměry a všechno prožral, plaťte, pane! Za sebe, za svoji rodinu prožranou a žijící nad poměry, ale neházejte to žití si nad poměry na ostatní! Vaše auťáky v garážích, vaše dovolené a vaše plné bary v obýváku se týkají jen a jen vás! Jste demagog a dle vašeho vyjadřování i zloděj - pouez z vašeho názoru vycházím.

Bo zloději jenom zde nadělali dluhy a teď je chtějí platit od jiných. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 611
  • Celková karma 28,72
  • Průměrná čtenost 1688x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"