Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Demokracie, ale nemůže podporovat, ani tolerovat extremismus, ale o tom co je extremismus a co není, nemohou rozhodovat politické strany, ani státní úředníci, ale pouze občané pomocí referenda, pořádaného na návrh parlamentních stran, či jiných uskupení a občanů."

Ten odstavec má smysl jedině, pokud první věta je o parlamentní demokracii.

0 0
možnosti

Pane Žanda,

realita je taková, že každá politická strana, která získá moc, nebo podíl na moci, by nejraději porazila jakoukoliv vznikající, či existující konkurenci, ze které má obavy.

Proto by měl být návrh na zrušení politické strany, či hnutí, nebo jakékoliv jiné společnosti pro extremismus, předmětem občanského referenda, které by vylučovalo podjatost ze strany vládní politické strany, tedy státu.

Jedná se samozřejmě pouze o násilný extremismus, který by ohrožoval občany.

Skutečná demokracie a svoboda akceptuje parlamentní demokracii, ale doplňuje jí o přímou demokracii, která brání zneužívání politiky a moci tím, že v případě potřeby a zájmu občanů, rozhodují závazně přímo občané.

0 0
možnosti
MT

Autore, naprosto souhlasím ! R^[>-]

2 0
možnosti
JK

Skutečná demokracie nastala za vlády současné koalice a prezidenta a dříve nebyla? V čem je ten rozdíl? Řekl bych v jediném (pro vás). Tehdy byli u moci ti, kteří vám nevoněli (nebyla skutečná d.), dnes je tomu naopak (je skutečná d.). Že je to blbost?:-)

2 0
možnosti

Pane Konráde,

to co píši, si vykládáte chybně.

Stále žijeme v Krylově demokratuře a první krok ke skutečné demokracii a svobodě, byla přímá volba presidenta, kterou si vynutili občané.

Následovat by měla přímá volba primátorů a starostů, neomezené referendum občanů a další postupné kroky, které budou směřovat k přímému rozhodování občanů, tedy ke skutečné demokracii a svobodě.

Skutečná demokracie a svoboda je stále ještě daleko a je na občanech, aby si potřebné změny prosadili a zabránili zneužívání státní a politické moci.

2 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"