Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Levicovy.Pravnik

29. 10. 2012 15:56
Kalousek se už vidí ve funkci

ředitele republiky

1 0
možnosti
PK

king2010

29. 10. 2012 11:37
Kdo komu co diktuje ??

KALOUSEK NEBO TLUCHŘ ??

Neměl byt už rozpočet a pravidla na další rok již jasná ??

Než se takto dohadovat, to radši vládu komančů s ČSSD ( kterou si ostatně přejete již několik let , že pane Čumpelík)

a já Vám rád vyhovím. Hlavně  že dokážete myslet pouze na sebe , ale to není  deficit jen Váš.

0 0
možnosti

jrc

29. 10. 2012 14:16
Re: Kdo komu co diktuje ??

Pane Kingu2010,

upravte si to datum, už je rok 2012.

To, že tady píši, to potvrzuje, že myslím i na všechny ostatní. Pro vaši informaci, ČSSD je středopravicová populistická strana, která obhajuje kapitalistický ekonomický systém, což je finanční diktatura mocných, která spěje s krizí do záhuby. Která diktatura bude následovat nevím, ale možná Bruselská.;-D

0 0
možnosti

Vladimír Škopek

29. 10. 2012 10:00
No

Kubera by tam udělal pořádek, ale teď nemá zájem, protože strukturou vedení je ODS prý neovladatelná. Je fakt, že ve vedení strany je asi 50 lidí s protichůdnými zájmy a napojením na množství kmotrů a kmotříčků. Lehký to nebude, ale jinak je asi ODS nahraná..

1 0
možnosti
JS

kelner

29. 10. 2012 9:48
Nemá to chybu i když je to k pláči

Je neuvěřitelné, že pan Kalousek si klidně dovolí diktovat jiné straně kdo tam má šéfovat. A ODS - drží ústa a krok. Jen proto, aby si pár současných politiků z této strany udrželo svá koryta, bude poslána ODS dlouhodobě pod kytičky. To si nikdo nevědomuje, že položením této Kalouskovy vlády má ODS znovu šanci se stát hegemonem na pravici?

1 0
možnosti
PH

petrph

29. 10. 2012 9:47
jenomže čas se krátí

A už zítra se má hlasovat o daňovém balíčku.Jestli chtěl něco Kalousek rozhodovat a dohadovat, měli na to s Nečasem celý měsíc. A aby nyní rebelové otočili jak na haptáku když Kalousel poručí, to není zcela jisté. A ani není 100%ní ta hrozba že příjdou o poslanecké platy. Nějakou tu trawfiku s podobným příjmem jim socani dohoděj taky, to se jim vyplatí,když padne Nečasova vláda...Ostatně i jen zastavení vyšetřování ve VZP a IZIPU může téhle skupince pomoct...

1 0
možnosti
IH

ivahut

29. 10. 2012 9:25
Přesně!!!

R^R^

1 0
možnosti
MN

mirni

29. 10. 2012 8:39
souhlas a karma. Kalouskovi totiz Necas velmi vyhovuje

svoji slabosti a snadnou ovladatelnosti. Je to v podstate Kalouskuv maskot .. ktery kyva tak jak zveda Kalousek taktovku.  Ted je dulezite, aby cokoli slibili rebelum a nechali je zvednout ruku a pak si stejne budou delat co chteji .. tedy konkretne co chce Kalousek. Jedno je jasne, vlada nema duveru lidi a je jedno jestli ji bude i Klaus chvalit jak to dela dobre a ze neni tak spatna a nelze pripustit jakesi nedemokraticke sily(osobne nevim ktere s tim myslel) aby tady zvratily vyvoj ... Ja tvrdim vyvoj je treba zvratit a to cim drive tim lepe, protoze jinak z teto republiky nezbyde nic, vsechno bude rozkradeno! Ostatne tihle podnikavci prilepeni na ODS a TOPku se velmi snazi - jejich smlouvy jsou koncipovany tak, ze kdyz se vypovi, tak se nedoplatime a vse potece do jejich kapes. Zajimave bylo, ze kdyz pan Klaus mluvil o tom, ze ne tato vlada, ale ty predchazejici mohou za to, ze je zeme zadluzena, tak zapomnel i na sve vladnuti, na privatizaci a dalsi zlodejiny!

1 0
možnosti
F

fošna

29. 10. 2012 9:13
Re: souhlas a karma. Kalouskovi totiz Necas velmi vyhovuje

pan Klaus už je hodně senilní, určitě zapomněl, že vládnul před tím i on...;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"