Ruští Bohatýři předvedli, že je nikdo nezastaví když plní své bojové úkoly

Vyhnali Napoleona, vyhnali Němce, nyní vyházeli do vzduchu sklady zakázané munice v Bulharsku i Česku a ještě si mezi tím zaskočili do Anglie kde se pokusili zlikvidovat agenta Skripala.

Stačilo poslat do Evropy 

Bohatýra Alexandra spolu s Bohatýrem Anatolijem a začalo to létat do vzduchu. Čtyři sklady v Bulharsku a dva v Česku. Vyznamenání od velkého Bohatýra Putina na sebe nenechalo dlouho čekat.

Nedovolí,

aby nějaký bulharský podvodník vozil stovky tun zakázané munice na Ukrajinskou frontu a tam je Ukrajinci používali proti Ruským Ukrajincům. Rusko nenechá zabíjet Rusy na Ukrajině.

Štěstí, že těch Bohatýrů do Evropy neposlali víc.

Možná by byli schopni nám tady pošramotit i jadernou energetiku. Ještě, že ta naše bystrá opozice prosadila, aby se v Dukovanech učili stavět jaderné bloky výhradně naši současní spojenci. Bude to sice mnohem dražší, ale naše opozice bude jistě spokojena. 

Problém je v tom,

že Rusko má přehled a pokud ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyvolá válku z důvodu obnovy celistvosti Ukrajiny, nebude Rusko útočit pouze na frontě, ale i proti dodavatelům zbraní a munice. Plést se do války není dobré rozhodnutí.

Taktika vojenských stratégů NATO pod vedením USA,

má zájem na silné a vyzbrojené Evropě tedy, aby Evropa byla schopna vojensky zaměstnat Rusy tak, aby se válka odvíjela především na území Evropy a aby USA i Anglie byly postiženy, co nejméně. Tedy taktika rozbité Evropy, kterou připlují osvobodit Američané a Angličané.

Problém je v tom,

že Rusko nemá dostatek konvenčních zbraní ani základen a proto, jako první z hlediska své bezpečnosti použije jaderné zbraně, nejen proti Evropským státům, ale i proti USA. Pokud se to ohrožení včas nezastaví doplatí na to především Evropa i celý Svět. Stačí se podívat, jak vypadají trosky měst, přes které přešla současná válka. Takovou Evropu by si nikdo nepřál.

Žádný prezident USA si nedovolí spustit válku,

která by ohrozila Američany a přímo jejich města. To množství ruských raket s jadernými hlavicemi nikdo nezastaví. Chápe to i prezident USA Joe Biden a proto vyzval prezidenta Vladimíra Putina k přímému jednání. Můžeme pouze předpokládat, že místo vytahování ramen, 

dojde k mírové dohodě v zájmu všech obyvatel Evropy i Světa.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 27.4.2021 12:03 | karma článku: 23,22 | přečteno: 551x