Ruského medvěda není dobré dráždit a měli by to pochopit i zástupci v NATO a elity USA

Nad požadavky Ruska na zajištění jeho bezpečnosti jednali Američani přímo s Ruskem, následně Rada NATO s Ruskem, dále Organizace pro spolupráci v Evropě s Ruskem. 

Žádné z jednáních 

nepřineslo oboustranně přijatelné výsledky. Jako pozitivní lze hodnotit pouze dohodu, že se bude jednat dál.

Rusko si uvědomuje, 

že v konvenčních zbraních má podstatnou nedostatečnost oproti západu a proto v případě války sází na svůj připravený jaderný potenciál a nebude váhat s jeho plným nasazením. Rusko v případě válečného napadení jinou adekvátní šanci k obraně nemá.

Případná válka 

se nebude stěžejně odehrávat na vojenských frontách, ale na jaderné likvidaci zázemí, tedy na likvidaci měst, vojenských základen, skladů a výrobních podniků.

Američané jsou ochotni 

akceptovat a podporovat válku NATO v Evropě, která by nezasáhla americké zázemí a proto podporují maximální rozmístění svých vojenských systémů v Evropě.

Rusko samozřejmě ví,

že o případném útoku nově vyzbrojených vojenských jednotek Ukrajiny za účelem obsazení původních území Ukrajiny nerozhoduje prezident Volodymyr Zelenskyj, ale elity USA. Rusko bude přesto chránit území Ukrajiny na kterém žijí Rusové.

Nejhorší situace nastane

okamžiku dopadu první rakety na Moskvu, což z Ukrajiny trvá cca 5 minut, nebo když se stane něco obdobného a Rusko spustí svůj jaderný systém, který mimo Evropského zázemí zasáhne především  zázemí USA, protože Rusko považuje USA za rozhodujícího protivníka. 

Nic na tom nezmění skutečnost,

že z Moskvy budou trosky, ale USA a země NATO  na tom nebudou se svými městy o nic lépe. Představa, že válku někdo vyhraje je směšná, prohrají všichni.

Je trapné,

že i u nás se najdou duševně omezení jedinci, kteří nechápou, že Rusové jsou lidé, jako my a chtěli by pod hloupou negativní propagandou válčit s Ruskem. 

Umíte si představit výbuch 

vodíkové bomby nad Prahou, či Brnem. Nemáte žádné ochranné pomůcky, ani vybavené kryty. Let rakety vám neposkytne čas k úniku. Nic vás nezachrání, budete svítící mrtvolou a z Prahy, či Brna a okolí nezbyde téměř nic.

Poskytnutí přijatelných záruk Rusku

je o rozumným řešením současné situace a vhodným řešením záruk i ze strany Ruska. Nebezpečí války je vysoké a tak doufejme,

že naši zástupci v NATO, válku včas odmítnou.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 15.1.2022 11:14 | karma článku: 36,04 | přečteno: 919x