Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Co Cech, to genius!

14. 8. 2011 10:41
Dve chyby

V clanku mate, pane autore, minimalne dve chyby( je jich tam vic, ale ty nejsou fakticke, tak se tady a Vami o nich nehodlam prit ):

1. Marta Kubisova nemohla zpivat proto, ze ji to znemoznil byvaly rezim. Od roku 1968 az do roku 1989 o ni nikdo neslysel, tak dokonale ji komunisti "vymazali". Jirina Svorcova nehrala proto, ze s ni jeji kolegove po roce 1989 nechteli mit nic spolecneho, protoze Jirina Svorcova se, jako clenka UV KSC, primo podilela na normalizaci, ktera, s okupacni armadou v zadech, znicila zivoty tisicum slusnych lidi. Presto o ni slyset bylo v ruznych clancich, ale i televiznich poradech, soucasny rezim ji nijak nevymazaval.

2. CT uvede rozlouceni s Jirinou Svorcovou.

1 0
možnosti
JZ

Pribinacek

14. 8. 2011 9:34
Karma

Dávám karmu a druhou pro Kamilu Moučkou za její hezký projev o Švorcové.

0 0
možnosti
EV1

E.M.R. verze 1.4

14. 8. 2011 7:27
Jedno je jisté !

Nemožnost diskutace pod články o Mašínech, a možnost diskutace u Švorcové, vypovídá jasně o stavu demokracie u nás ! A tak si dáme tu vládní : Je potřeba pokračovat v potřebných reformách !

0 0
možnosti
JL

Arpád III.

14. 8. 2011 4:47
Lžete už v titulku,

soudruhu Čumpelíku. Jiřina Švorcová nebyla paní, nýbrž soudružka. Tak žila, a tak i zemřela. Do vysokých pater politiky ČSSR se dostala v situaci, kdy země byla okupována, a to za podporu okupačního režimu. Od tohoto okupačního režimu se nikdy nedistancovala, což není znakem charakteru, ale pochybné morálky, jež s okupací vlastní země souhlasí. Nebývá zvykem takové lidi chválit. Nejvýš se o nich taktně nemluví.

2 0
možnosti
G

greifer3

14. 8. 2011 8:30
Re: Lžete už v titulku,

A ti co se distancovali a přeběhli k tzv.pravičákům kvůli vlastnímu prospěchu jsou snad lepší?

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

14. 8. 2011 3:54
Ale ano,

spíš si vážit Švorcové než převlékačů kabátů... Nelze ji podezírat z vypočítavosti... Ale (vzhledem k tomu, že o mrtvých jen dobře) z neakceptování faktů... Lehké odpočinutí dej, ó Pane, a světlo věčné ať jim svítí...

1 0
možnosti
JB

Jarba

13. 8. 2011 23:41
Anka Holubová byla velká role?

Švorcová jako Kubišová? To opravdu myslíte vážně?

1 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

13. 8. 2011 22:34
o mrtvych jen dobre, takze

R.I.P.

1 0
možnosti
SH

Nemesiss

13. 8. 2011 22:18
Jsou lidé, kterých si bude člověk vážit...

...Švorcová to tedy v žádném případě není...ale kdyby ji následovali i další, kteří  ve svém přesvědčení stáli na straně dřívějšího nenáviděného režimu, tak by bylo dobře v Čechách...i na Moravě...:-)

3 0
možnosti
VT

Betio

13. 8. 2011 20:44
Tak nevím...

.. vrátil jsem se zpět v čase???Rv

2 0
možnosti
A

absolutníXpuch

13. 8. 2011 18:41
A kdo příliš odporuje

toho vymažem!

Zatím naštěstí jenom na blogu! Švorcová uměla mazat i v práci!!!! ;-€

Tu bolševickou svini myslím, aby nebyl omyl Rv

2 0
možnosti
ZS

škovras

13. 8. 2011 19:51
Re: A kdo příliš odporuje

A koho konkrétně vymazala v práci ? Její kolegové po letech přiznávají, že nikomu neublížila, spíš pomohla. Že byste jí byl blíž než oni ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"