Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

9. 4. 2011 10:53
Klaus že z toho má šok?

Jak jste na takový nesmysl přišel?  Copak nevnímáte, že této vládě podráží nohy pravidelně (ostatně má cvik: dělal to už Topolánkovi).

0 0
možnosti
J

jurneff

8. 4. 2011 23:06
Čumpelíku, nepochopil jste nic

Volby nikdo nechce, dokonce ani opozice ne. Bohoušovi se orosilo čelo, když mu došlo, že by musel převzít ten chlív, ke kterému také on v posledních dvou dekádách přispěl.

Socani si mysleli, že krizi a nastartování ekonomiky si odmakaj pravičáci a oni potom jenom hupsnou ke korýtkům. Tak, jak je to při střídání vlád obvyklé. Teď se nikam nepohrnou, zvlášť, když nemají premiéra. Ať byl Paroubek jaký chtěl, ten jediný by to zvládl. Bohouš, který nikdy nepracoval? Ten nee.

Navíc, nikdo teď nemá peníze na kampaň. Socani dluží dvakrát tolik, co přiznali, TOPka jako nová strana nemá nic, ODS se taktak drží nad vodou.

0 0
možnosti

jrc

9. 4. 2011 0:04
Re: Čumpelíku, nepochopil jste nic

Pane Jutneffe, to jste nepochopil vy.

Neskutečný propad a chlív tady udělali ti chlapci, co tam teď sedí, nebo tam taky seděli ještě před nimi. Moc se toho nezměnilo a už dlužíme 140 000,- Kč na osobu i dítě!

V tom se nedá pokračovat a je dobré, že ti dinasouři nemají prachy na kampaň. Alespoň se dostají k tomu i ty menší politické strany!

Každé volby, kde voliči rozhodují, jsou ku prospěchu demokracie!

Musíte být optimista.;-D

0 0
možnosti
M

multIX

8. 4. 2011 20:54
Nové volby

se starým výsledkem?8-o

0 0
možnosti

jrc

8. 4. 2011 20:57
Re: Nové volby

Kdepak.

Nechte se překvapit.

Dopadne to úplně jinak.

Lidé budou opatrnější!;-D

0 0
možnosti
H

hafusak2

8. 4. 2011 20:27
Vláda ztratila důvěru lidí už dávno,

ale s novými volbami bych raději nepospíchal. I vláda p. MT byla těsně před sesypáním, p. JP ani nemusel vynaložit sebemenší námahu na její svržení, ovšem potom to bylo mediálně presentováno jako svržení kdovíjak silné vlády v době předsednictví. Pan JP už sice není aktuální osobností, ale tato vláda nyní potřebuje spadnout úplně sama, aby nebylo možné její pád na kohokoliv hodit. Ani jiné strany nijak nespěchají, ani jiné osobnosti se nijak necpou do popředí a neslibují spásu světa i tohoto státu. Doufejme, že poskytnutí dalšího času dostatečně poslouží k takové diskreditaci dalších profláknutých osobností, že konečně zmizí z politické scény navždy.

0 0
možnosti

jrc

8. 4. 2011 20:38
Re: Vláda ztratila důvěru lidí už dávno,

Vážený pane,

to co tady ve všech směrech předvádí tato vláda, včetně poslanecké sněmovny, která vyhazuje protikorupční zákony opozice do koše, už úplně stačí.

Čím dřív potáhnou do háje, tím líp!;-)

0 0
možnosti
RH

Kruton

8. 4. 2011 20:00
Nové volby nic neřeší

Bude to stát akorát peníze a dopadne to podobně. Dokud se nezmění volební systém, tak je vyhlídka na jakoukoli změnu mizivá. Navíc největším problémem našeho politického systému jsou gauneři v politice a tento problém se nevyřeší výměnou gaunerů za jiné.

0 0
možnosti
MM

venenum

8. 4. 2011 19:59
nesmysl

ve svahu se nepřepřahá, stejně by to bylo jen z bláta do louže (a stálo by to miliony) :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"