Realita, kterou můžeme usměrnit

Jsme na křižovatce dějin současné civilizace a naše budoucnost záleží na směru, kterým se vydáme. Nejde jen o nás, jde o cestu, kterou hledají i ostatní národy světa.

Kam půjdeme

záleží na nás všech a na tom, zda obnovíme kontrolu nad naší vládou a donutíme vládu, aby činila kroky, které budou sloužit mám všem, tedy našemu lidu, národu a naší vlasti. Skutečností je, že máme většinou přijatelnou životní úroveň, ale tu jste mohli mít všichni mnohem vyšší a to i bez vysokého zadlužení celé republiky, tedy všech občanů České republiky.

Politický establishment,

který se pokouší nás zastavit, se stále opakuje a přitom nese odpovědnost za katastrofální hospodářský úpadek, privatizační zlodějnu, nesmyslný rozprodej, rozkrádání a tunelování, tedy i za skutečnost, že naše hospodářství není dnes ve své většině naše. Nese odpovědnost za neúnosné zadlužení naší republiky, za právní smluvní excesy i za neschopnou hospodářskou i zahraniční politiku. Pro ně je to boj o moc, který vysál naši zem. Boj ve kterém pro ně neexistují žádné meze.

Jde o přežití našeho národa.

Věřte, že příští parlamentní volby určí, zda jsme svobodným národem, nebo zda žijeme pouze v iluzi demokracie, která je ve skutečnosti kontrolována malou hrstkou globálních, či zájmových skupin, které systém ovládají tak, že systém je zmanipulovaný. Nejen na úrovni Česka, ale i Evropské unie.

Taková je realita.

Vy to víte, oni to vědí, ví to skoro celý svět. Establishment a jím ovládaná média si udržují kontrolu nad tímto národem prostředky, které jsou nám velmi známé z doby totality. Každý kdo zpochybní jejich postavení je označován, jako extrémista, rasista, fašista, či morálně pokřivený a napadají ho všemi prostředky.

Pomluví vás,

budou zkoušet zničit vaši kariéru i vaši rodinu. Budou zkoušet zničit na vás cokoliv, včetně vaší reputace. Budou lhát, lhát, lhát. A pak znovu. Udělají cokoliv bude nutné. Různých úslužných konfidentů, kolaborantů a udavačů, se najde mezi námi ještě dost a to všichni víme.

Naše malá země

i celý civilizovaný svět se přibližuje k momentu zúčtování. Viděli jsme to ve Velké Británii, kde si občané zvolili osvobození od globálního vládnutí EU, od globálních obchodních dohod i od globálního pojetí migrace, které zničilo jejich suverenitu a zničilo už mnoho národů, bez ohledu na to, že základna světové politické moci zůstává v Americe.

U nás je to stejné.

Zkorumpovaná politická garnitura je největší hybnou silou o získání převahy nad pracujícími lidmi. Její finanční prostředky jsou prakticky nevyčerpatelné a jejich politické prostředky neomezené. Jejich mediální vliv je neomezený a v neposlední řadě, hloubka jejich nemorálnosti je naprosto neohraničená.

Globalizace v rámci EU

a evropských bank ovládaných Němci, slouží především stále bohatnoucímu Německu, které spolu se svými firemními dcerami v Nizozemí, Holandsku, atd., skupuje v rámci celé EU rozhodující rentabilní firmy, ze kterých vysává zisk do Německa a pomocí převážně svých mezinárodních monopolů přebírá rovněž obchodní trhy v zemích EU. Německý globální systém tak zároveň tlumí vznik konkurenčních firem v zemích EU, které nejsou schopné cenově konkurovat německým monopolům, či německému dovozu.

Německo i v souvislosti s Brexitem

nyní přebírá pozici globálního politického i hospodářského vůdce EU. Neexistuje reálná představa na vyrovnání naší životní úrovně v rámci zemí EU, natož s Německem. Pro Německo zůstáváme Slovanským národem, který se dá využít, jako levná pracovní síla pro jeho firmy a dodavatel součástí k jejich vývozním celkům. Žádný zástupce zemí V 4 nebyl přizván do Německa k rozloučení s americkým presidentem Barakem Obamou. Dosvědčuje to nedůležitost zemí V 4 z pohledu Německa. Pro nás je naopak mimořádně důležité najít shodu v rámci zemí V 4 a prosazovat společné politické a hospodářské zájmy států V 4 v rámci EU a snižovat závislost na Německu podporou vlastního průmyslu a vývozem na třetí trhy.

Děkuji budoucímu presidentu USA Donaldu Trumpovi

za jeho slova a charakteristiku současného stavu demokracie, které jsem v tomto článku ze značné části převzal z jeho předvolebního projevu, ale jeho slova se týkají i naši současné hospodářské a politické situace, která se příliš neliší od té americké i za podmínek rozdílné životní úrovně. Je na nás, abychom si současný stav  uvědomili a podpořili ve volbách do parlamentu politické strany, či politická hnutí, které budou prosazovat zájmy našeho lidu a vrátí našemu lidu kontrolu nad vládou i parlamentem, pomocí přímé demokracie a referend občanů bez nepřijatelných omezení a kvor. Vláda, poslanci i senátoři nemají prosazovat své, či stranické, nebo skupinové zájmy,

ale pokorně a s úctou sloužit všemu lidu našeho národa a naší vlasti.

 

Autor: Jiří Čumpelík | neděle 27.11.2016 16:07 | karma článku: 22,22 | přečteno: 334x