Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dobře napsáno, pane Čumpelíku, ostatně jako vždy.

Plivání žluči náboženských fanatiků si nevšímejte. Takové vyjadřování je obrazem jejich duše a jak vidíte, mnohý ateista je bohu milejší než nenávistný fanatik.

Rád jsem kliknul na karmu a přeji pěkné svátky. :-)

5 0
možnosti
JR

J85a66r75a 74R48a65n47k

17. 12. 2012 22:43

A proc ne? Mame se dobre, svet nas konecne uznava a muze navstevovat.....mam pratele, kteri se snazili navstivit CR v 70. a meli pocit, ze zde bylo stanne pravo....

1 5
možnosti
Foto

Nebuďte skromný, pane Čumpelíku, a netroškařte ... aspoň 30% nezaměstnaných si vyproste kvůli restitucím, jinak to nemá údernost (Vereš je mnohem lepší) ;-D

Ale dejte k tomu i způsob výpočtu tohoto Vašeho odhadu ;-) ... vycucat číslo z prstu si totiž umí i člověk, který je negramotný.

3 8
možnosti

Pane Oulický,

ten odhad nechte na moje uvážení a pokud chcete, tak si udělejte vlastní, ale věnujte se raději Bohu a nás hříšné nevěřící, nechte žít bez vašeho Boha.

Děkuji.

8 2
možnosti
FS

Pane autore,posal jste to výstižně a pravdivě.A nenechávejte se urážet některými lidmi typu Potra.

10 4
možnosti

Dík za dobré hodnocení, pane Salajka.

8 3
možnosti
JP

J57o84s16e17f 12P67o15t64r

17. 12. 2012 12:27

Pane Čumpelík,

aspoň v jednom bodě vašeho blogu lžete a ze svých čtenářů děláte blbečky. Církevní restituce v letošním roce zdvojnásobily rozpočtový schodek ?

Litujete rozpadu Masarykova Československa. To bylo založena na zcela chybných ideích, na pokroucených a falešných dějinách a na nepochopení národnostní situace.

Masaryk ve svém nacionalismu povýšil pologramotné pasáky ovcí Podkarpatské Rusíny nad vysoce vzdělanou a průmyslově vyspělou německou menšinu - což takový stát mohl existovat ? Že existovat dalších 40 let to byl omyl dějin a komunistické politiky.

Jinak bych vám chtěl navrhnout, jdětě se dneska podívat  do center měst. Víte co uvídíte ?, uvidíte, že těch 80% lidí  co s vámi tvrdě a neoblomě bojovali proti restitucím dneska adoruje tradiční křesťanské hodnoty, od rána do věčera si pouští koledy, navštěvuje kostely kvůli jesličkám, nakupuje dárky aby je na noc narození Pána dali svým bližním, večer na náměstí krajského města, spousta lidí, vánoční trhy, koledy, vánoční punč, prostě lidová slavnost na oslavu  ducha vánoc.

Nezdá se vám, mě se to tedy zdá, že vy a podobní neobjektivní pisálci a novináři přivedli český národ do stavu těžké schizofrénie ?

7 9
možnosti

Oslavovat Vánoční svátky,

a českého ježíška je zvykem a příjemným časem i pro nevěřící, kteří ctí zvyky svých předků. Je to krásný čas pro všechny, nikoliv jen pro církve a věřící.

9 3
možnosti
OK

Přeji hodně moudrosti v příštím roce.

7 2
možnosti