Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Dědek Plesnivák

22. 1. 2011 20:32
Proboha co ty příšerné hrubky!!!

Tak ODS a KSČ nejdřív měly výhrady, pak by si rádi uchovaly a pak by velmi rádi získali. O těch čárkách nemá cenu psát, ale aspoň ty elementární základy češtiny byste mohl ovládat ... Rv

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

21. 1. 2011 15:35
Jmenuje nebo nejmenuje?

Už běží někde sázky?;-D

Osobně jsem pro, aby pan ministr jmenoval.

0 0
možnosti
JV

Jan.Vesely

21. 1. 2011 21:55
Re: Jmenuje nebo nejmenuje?

Podle mne nejmenuje. Pokud by se chtěl vzepřít, už by to udělal, jmenoval by a čestně by nabídl premiérovi svou rezignaci za porušení koaliční smlouvy.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

21. 1. 2011 13:15
Víte pane Čumpelíku,

je pravdou, že mám nyní více informací, než Vy, když jste článek psal. Nicméně ve Vašem článku opomíjíte skutečnost, že se VV a tedy John sám zavázal nechat si výběr policejního prezidenta posvětit. Je to tedy on, kdo komplikuje výběr prezidenta a on, kdo způsobil politizující tanečky kolem dané věci. Nelze ani přehlédnout jeho způsoby. Při výběru členů komise podle slov Kalouska požádalo pomoc TOP a ta tam vyslala odborníka nepolitika, jemuž důvěřovala. Zatímco u ČSSD provedl sám nominaci politiků Peciny a Bublana. John je tím, kdo podle mého soudu zpolitizoval výběr policejního prezidenta a nikdo jiný. Je zajímavé, že kolem nejvyššího státního zástupce byl naprostý klid. Myslím, že to je hodno zamyšlení.

0 0
možnosti
ZK

SID09

21. 1. 2011 13:25
Re: Víte pane Čumpelíku,

Na státním zástupci panovala shoda. Policejního ředitele však chce ODS obsadit svým člověkem. na schopnostech jí nezáleží, hlavně aby šel ODS na ruku a zavčasu donášel a zametal případné skandály pod kobereček. !!;-D

0 0
možnosti
ZST

zasměj se tomu

21. 1. 2011 10:44
karma

ano, taky to tak vidím, asi proto že nejsem vidím

0 0
možnosti
P

pepepo

21. 1. 2011 10:23
To jsou kecy

netvrdil snad sám velký John, že je nutné vše dělat právně a otevřeně? A najednou zde čtu, že když je mi někdo sympatický, musí se poslouchat. Jako za bolševika. Jeden rozhoduje a je to!RvRv Prostě je nutné kopnout do ODS i kdyby měla tisíckrát pravdu. Byl jste v milicích?

0 0
možnosti
SN

kuča

21. 1. 2011 10:12
I mně se ten článek------

:-) moc líbí. Hlavně ať se nenechá JOhn zlomit. ODS-ce jde o kůži a o pěnězovody ze státního rozpočtu !!! R^R^R^

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

21. 1. 2011 10:05
Tedy Vaše rada je

Pane Johne, vykašlete se na dříve uzavřenou dohodu mezi Vámi a premiérem, která říká, že premiér schválí návrh ministra vnitra.

Pane Johne, postupujte tak. Jenom se potom nedivte, že Vaše důvěryhodnost a vnímání Vaší ochoty dodržet dané slovo se dostane na úroveň pana Paroubka.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

21. 1. 2011 11:23
Re: Tedy Vaše rada je

Ano to je jeden velký háček či šrám na "čistotě" a "upřímnosti" VV či Johna směrem k veřejnosti. Mininmálně druhý spočívá v té údajně odborné komisi, kde je poněkud zvláštní, že údajně měla být odborná, ale místo bylo nabídnuto politikům Bublanovi a Pecinovi a lidé v té komisi byli povětšinou podřízenými Johna. To jsou velké otazníky. Stejně tak postoj ČSSD, kdy vedení odmítlo, aby v komisi seděli Pecina s Bublanem, přičemž tito podle médií o to stáli a Pecina sám to potvrdil prohlášením, že pokud "nebyla" ČSSD v komisi zastoupena, měla by k dané problematice mlčet. Dějí se to opravdu zvláštní hrátky. VV jen kecá, v každé věci dává najevo, že přes ní vlak nejede, ale nakonec s úsměvem a prý v naprosté jednotě podepíše. Pecina s Bublanem zase asi samineví, co chtějí.

0 0
možnosti
ZK

SID09

21. 1. 2011 9:50
Popsal jsto to přesně !

ODS už ztrácí poslední zbytky soudnosti a dokazuje, že naděje na pozitivní změny ve straně jsou v nenávratnu. ;-(!!

0 0
možnosti
JM

jmrazek

21. 1. 2011 9:45
Dobrý den.

Poslední dobou jste "chytil dobrý vítr do plachet"!  Vaše články se dobře čtou. Gratuluji a dávám karmu.R^

0 0
možnosti
MJ

kizt

21. 1. 2011 9:14
za tu dinosauří partu

dávám karmuR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"