Probíhá hybridní útok na Evropu?

Sled událostí a ohromný neočekávaný exodus z Afriky a Středního východu vyvolává logické hledání příčin, smyslu, účelu a cíle. Nic na světě se neděje bezúčelně. Je na vás, zda tuto analýzu budete považovat za možnou a reálnou.

                        Jsou to bezbranní uprchlíci,

                        kteří po své obtížné a nebezpečné cestě si jistě zaslouží naši pomoc v další cestě a kteří ve své většině ani nechápou, že jsou pravděpodobně zneužíváni a využívání k hybridní válce proti Evropě. Opravdu si někdo myslí, že ten téměř milion Muslimských uprchlíků najednou míří do Evropy z vlastního nápadu, bez jakéhokoliv cizího nasměřování, či náboženské propagandy, která jim nabízí bezpečný a bohatý život v Evropě?

                        Měli bychom se ptát,

                        kdo tu propagandu mezi Muslimy v Africe a na Středním východě financuje a kdo se podílí na financování hromadného exodu uprchlíků do Evropy? Kdo má zájem na tom, aby Muslimští uprchlíci v co největší míře se zabydleli a usadili v Evropě? Kdo posílá tyto uprchlíky do Evropy? Těžko uvažovat, že to financuje pouze agresivní Islámský stát. Spíše jde o taktiku a financování ze strany starých bohatých Islámských států, které sami odmítají, jakékoliv přijímání jazykově a nábožensky blízkých uprchlíků, protože je pravděpodobně úmyslně směřují do Evropy.

                        Neměli bychom zapomínat,

                       že Islámské náboženství má své univerzity, vědce, učence, stratégy i organizátory, kteří jistě nejsou pouze na primitivní úrovni a že jejich náboženští politici dobře vědí, co chtějí a co činí. Vůbec si nemysleme, že evropští politici jsou chytřejší. Co největší rozšíření přítomnosti Muslimů v Evropě bude znamenat postupné rozšíření muslimského náboženství v Evropě a následně mnohem silnější vliv Muslimů na vývoj Evropy s pravděpodobným budoucím cílem převzít moc a aplikovat muslimské náboženské principy v Evropě. Již si obdobně dokázali podmanit podstatnou část Afriky. Proč by se měli bát postupně obsadit a převzít naivní bohatou Evropu? My si je tady ještě rozdělíme pomocí kvót.

                        Vůči Africe i Střednímu východu

                        má Evropa i Amerika historicky i novodobě černé svědomí. Otroci, kolonizace, násilí a války. Možná nás čeká zlá odveta. Pro Muslimy jsou Evropané a celá jejich Euroatlantická společnost, zkažená a nevěřící, určená k zatracení, možná i k likvidaci. Nepospíchají, ta válka bude probíhat nadále, nejméně desítku let. Ten exodus bude pokračovat, pravděpodobně nikoliv v dalších silných vlnách, ale postupně. Muslimské ženy mají mnoho dětí a muslimové tři ženy i více. Samozřejmě si postupně pozvou do Evropy i své značně široké příbuzenstvo.

                        NATO nechce nic dělat.

                        Popravdě, již zaspalo. Chybělo na napadených hranicích EU. Hybridní válka je už v plném proudu a Rusko se může pouze smát, protože není cílem uprchlíků. Oprávněné obavy Evropanů rostou. Nejde o fašizaci, rasismus, či xenofobii našich i Evropských občanů, ale o reálnou nejistotu občanů z toho, co se děje a co se může stát. Cítí neznámé, ale reálné ohrožení.

                        Pak začne změna a nový pořádek.

                       Muslimští náboženští vůdci ve správný a vhodný okamžik začnou dávat pokyny a úkoly svým věřícím. Neposlušnost neexistuje a dnešní uprchlíci se stanou bojovníky Islámu tak, že začnou prosazovat zájmy a pravidla Islámu v Evropě. To není strašení, ale možná budoucí realita. Jejich nátlak bude stále silnější, až Evropané ke své nelibosti postupně pochopí, jak lze lehce obsadit území a převzít moc i

                                          jak probíhá a končí skutečná hybridní válka.

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 31.8.2015 7:38 | karma článku: 30,79 | přečteno: 823x