President je Bůh !

            Pane presidente, Vy snad jste opravdu Bohem. Mnoho z nás to neví, ale pro věřící je to téměř jisté. Dokonce i papež teď bledne, nad svým zasněženým Vatikánem !

Kodaňská konference proti oteplení vytrácí se, před tím Vaším Božským dílem. Všude se teď třesou zimou, vichrem a sněhem. V Evropě, Asii i v Americe. Dokonce i v Číně žasnou, nad tím Vaším sněžným darem.

Všichni se ptají, kdo za tu strašnou zimu může ? My Vám rozumíme. Ta zima konečně všechny donutí, také chápat Vaše Boží slova k oteplování. Boží pravda je svatá a Vy jste tady u nás, v malých Čechách, snad celému světu Božským vládcem. Všichni se teď modlí, ať už ta zima brzy skončí !

My Češi a Moraváci, proradné a bezbožné jsme plémě. Přesto jim to neřekneme, ale my to dobře víme, že tady na Pražském hradě, skutečného Boha ukrýváme!

Na papežském trůně by Vaše sídlo mělo být, ale to ta proradná a zlodějská církev, těžko pochopí. Ukazovat zbožnému světu cestu k Bohu a odpadlíky Božím hněvem pranýřovat!

Jen to světové hospodářství by Vám neměli svěřovat, byl by jste schopný jim ho zprivatizovat, nechat vytunelovat, rozkrást a celý svět by z těch dluhů, zkrachoval!

                     Začněte se už konečně modlit, vy bezbožní Češi a Moraváci !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 9.1.2010 8:36 | karma článku: 12,06 | přečteno: 1038x