President ČR Miloš Zeman řekl občanům pouze co si myslí a co je podle něho pravda

Novičok byl u nás vyráběn a testován, byť v malém množství a poté byl zničen. Víme, kdy a kde to bylo.  Je pokrytectví předstírat, že se nic takového nedělo, řekl president ČR Miloš Zeman v TV Barandov.

Chemické složení látek typu Novičok

bylo zveřejněno v odborných publikacích. Tyto látky mají několikanásobně vyšší účinnost, než nervově paralytický plyn VX.  Pokud je někdo schopen určit přesnou specifikaci použitého typu Novičoku, tak zcela jistě musí mít zkušenosti z analytických testů a spektrálních charakteristik látek typu Novičok.

Ze závěru presidenta ČR Miloše Zemana vyplývá,

že naši chemici jsou schopni látky typu Novičok vyrobit, ale zároveň jasně říká, že Novičok vyrobený u nás, nemohl být použit mimo naše laboratoře, protože byl následně zničen.

Z toho vyplývá,

že pokud jsme chtěli Novičok testovat, tak jsme si ho museli napřed vyrobit a je úplně jedno, jakou chemickou technologií, ale zcela jistě v množství, abychom mohli provést potřebné spektrální testy, či analýzy, zaměřené na jeho identifikaci pro případ zamoření prostoru. Zda při jeho výrobě byla použita mikrosyntéza dle paní Drábové, či jiný postup, není podstatné. Důležité je, že vyrobené množství nelze charakterizovat, jako výrobu zakázaných chemických látek.

Z toho vyplývá,

že nejen Česko, ale i jiné laboratoře ve vyspělých zemích jsou schopné Novičok vyrobit a testovat, což potvrzuje stanovisko Ruska, ale v žádném případě to nevyvrací podezření na Rusko v případu dvojitého agenta Sergeje Skripala, které se dosud nepodařilo prokázat. Při použití látek typu Novičok se přežití zasažených osob nedá předpokládat. Jejich zdravotní stav je překvapující.

Z toho vyplývá,

že presidentem ČR Milošem Zemanem kritizovaná ČT a někteří politici, nyní zcela nedůvodně útočí na presidenta ČR Miloše Zemana, který pouze zveřejnil výsledky veřejně oznámeného šetření a ukázal, že Česká republika není ochotna, zamlčovat, či zkreslovat zjištěná fakta, což může především prospět hodnocení serióznosti České republiky.

Z toho vyplývá,

že president ČR Miloš Zeman nechce lhát svým občanům, nepodléhá politické propagandě, ani názorům některých politiků, kteří hájí především své zájmy. Važme si toho, že náš současný president ČR Miloš Zeman se nebojí říkat občanům pravdu i když se to někomu nemusí líbit.

Nemusí se tak v budoucnu chovat každý president .......

Autor: Jiří Čumpelík | středa 9.5.2018 10:38 | karma článku: 38,00 | přečteno: 1250x