Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Příště by prezident Zeman mohl občanům sdělit, co si myslí o systému ochrany našich jaderných elektráren a při té příležitosti vyslepičit na TV Barrandov všechny utajované skutečnosti. Nebo by tam mohl se Soukupem probrat jmenný seznam členů naší kontrarozvědky. :-/

4 0
možnosti

Vážení diskutující,

děkuji za vaše příspěvky a za přízeň těch, kteří můj názor podpořili. Nikde netvrdím, že president ČR Miloš Zeman nevěděl předem, jaké mezinárodní reakce zveřejnění výsledků šetření přinese, ani to, že president měl pravděpodobně dostatek informací týkajících se látek typu Novičoku ještě před tím, než šetření uložil našim tajným službám.

Předpokládám, že si někteří politici konečně dostatečně uvědomí, že president ČR Miloš Zeman je nezpochybnitelným účastníkem zastupování ČR při řešení mezinárodních vztahů a že není vhodné tuto pozici presidenta ČR Miloše Zemana jakkoliv opomíjet, či dokonce obcházet!!!

1 3
možnosti
MV

Ministerstvo obrany potvrdilo, že se u nás Nivičok testoval:

http://www.army.cz/assets/informacni-servis/tiskove-zpravy/041_tz_vyjadreni-mo-k-identifikaci-bojovych-otravnych-latek_180504.doc

Pro testování se vyrobilo mikrosyntézou minimální množství - podle mezinárodní úmluvy ale mikrosyntéza není považovaná za výrobu, takže je to slovíčkaření.

Je mi protivná ta protizemanovská hysterie, když Zeman řekl jenom pravdu - už se zřejmě zase musí myslet "politicky" - v listopadu 1989 jsem nečekal, že se toho nezbavíme.

4 2
možnosti
MS

Na názory agenta Kremlu není nikdo zvědavý. :-/ Rv

0 5
možnosti
JV

President Zeman se zachoval přesně tak, jak od něj lze očekávat, tedy jako ruský poskok. Nic složitějšího bych v tom nehledal.

5 8
možnosti
VR

Zeman je ostře nabitou ruskou zbraní, jeho výrok o novičoku byl mocným úderem proti Británii, to prostě neokecáte...

5 5
možnosti
MJ

Z toho vyplývá, že máme prezidenta,který slouží Kremlu a také z toho vyplývá, že jeho voliči jsou (prostě jiní)

13 4
možnosti
JD

Clovek nemusi byt jiny, kdyz ma vlastni nazor a jen nepapouskuje...[>-]

5 1
možnosti
Foto

Mne by jen zajímalo, co se u nás vlastně testovalo, když se u nás dle Babiše, Stropnického a politiků Demokratického bloku (ODS, KDU-ČSL, STAN, TOP09) žádný Novičok ani nevyvinul, ani nevyrobil. Že by vyvinuli a testovali páru nad hrncem a tu potom nazvali Novičokem? Toto ostatně inteligenci výše uvedených odpovídá.

7 4
možnosti

Pane Petříku,

oni nemohli vědět, že si to nechá president ČR Miloš Zeman ověřit prostřednictvím tajných služeb. Proto k tomu přistupovali s citem a s ohledem na tvrzení našich partnerů v NATO. V tom případě má samozřejmě přednost diplomatická zdvořilost před jakoukoliv skutečností, či pravdou, bez ohledu, zda tomu občané uvěří.

Problém má náš president ČR Miloš Zeman, pravděpodobně s ohledem na svůj věk, že nechce neustále zdvořile ohýbat záda!

4 5
možnosti
VV

Ano, jaroslav hasek popsal ve sve povidce stavovske rozdily stav veci v teto zemi. Kdybych ja zde napsal co si myslim a co je podle mne pravda, bylo by to prinejmensim smazano jako mimo obsah clanku, ne-li jako nepatrici do slusne a kultivovane diskuse. Tak daleko jsme dospeli.

0 0
možnosti
Foto

Jen se nestyďte a pište. když to bude dávat smysl tak se vám nic nestane.

Ale pokud ne tak vám to prostě smažou což také není žádná tragédie

2 1
možnosti
JV

Z toho vyplývá, že ten žvanil nemá na ten job co mu slabomyslní voliči dali. Na jarmarku prodávat brambory, to by snad šlo.

8 3
možnosti