Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musíte se smířit s tím, že co člověk to jiný názor a jiný způsob vyjadřování.  Jak jinak vyjádřit své opovržení člověkem, kterého tento podivný systém vynesl do výšin, i když jako člověk je bez zásad a morálky?

4 0
možnosti
JP

..... a soudruhu Čumpelíku, jak víš, že to jsou zrovna pravicoví radikálové???. Oni ti předali svoje vizitky;-D;-D??

6 0
možnosti

Kdokoli jiný než pravicový radikál se přeci před Jeho Vysokoblahorodím Milošem I. hluboce ukloní a uctivě naslouchá Jeho Moudrým Slovům.

9 0
možnosti
Foto

Zasahující policie by situaci ještě zhoršila

0 0
možnosti
Foto

J56a61k50u25b 46R17o33t41h

16. 10. 2013 9:13

Ha, takže neagresivně demonstrovat a držet sarkastické transparenty je "standardní náckovský způsob jednání". Hmmmmm. 8-o Teď už chápu, co myslel onen estébák, který mne vyslýchal v noci z 21. na 22. srpna 88 na Ruzyni tím výrokem "my z vás ty vaše demonstrace vytlučeme, páč jste vobyčejný fašouni". Tehde jsem jen valil oči. Nyní už vím. Takže - fujtajksl, pane kolego.Rv

13 0
možnosti

Mimořádně odpovím na váš příspěvek pane Roth.

S komunistickou policií jsem si užil svoje a nefňukám. Nebyl jsem zdaleka sám.

Dnes je jiná doba. 

Dnes jsem naštvaný na neschopné a zkorumpované politiky, zloděje, lichváře a jiné lumpy, kteří přivedli tuto zem do marasmu a dluhů.

Svolejte si demonstraci na Hradčanské náměstí a já to budu respektovat. Pokud vám to budou narušovat Mladí komunisti se svými plakáty a rudými vlajkami, jako radikální levice, tak to budu považovat rovněž za provokaci.

Je totiž demokracie a demonstrovat, manifestovat a svolávat mítinky si může každý, ale pokud půjdu na nějaký mítink, kohokoliv, tak nejsem zvědav na to, že mně budou otravovat nějací provokatéři. Takže - fujtajksl, pane kolego.Rv

0 1
možnosti
Foto

Z tisku: zveřejnila tiskovou zprávu, podle níž jeden z incidentů připisuje Davidu Brabcovi, jehož otec Miroslav Brabec je členem Okresního výkonného výboru ČSSD Plzeň a zastupitelem města.

Informaci, že David Brabec vajíčkem házel, však iDNES.cz potvrdil i jeho otec. "Davidovi je 21 let, od roku 2004 s námi nežije. Mrzí mě, co udělal. Nechápu to," uvedl Miroslav Brabec, mimo jiné člen Zastupitelstva Plzeňského kraje.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/na-paroubka-hazel-vajicka-syn-funkcionare-cssd-vraci-uder-ods-p5y-/domaci.aspx?c=A090520_171845_domaci_pei

Bratr útočníka na Sobotku kandiduje za ČSSD ...Útočník se podle informací MF DNES jmenuje Luboš Dvořák. Jeho syn tvrdí, že otec mohl být agresivní i kvůli tomu, že ho roky úřady i policisté ignorují. To muž, který byl v minulosti trestaný, potvrdil při výslechu.Zdroj: http://brno.idnes.cz/muz-jenz-pred-volbami-napadl-bohuslava-sobotku-byl-obzalovan-pta-/brno-zpravy.aspx?c=A100713_101045_brno-zpravy_dmk

:-)

8 0
možnosti
Foto

"standardní náckovský systém" - jen připomínám, že nacionální socialismus je úchylka jaksi levicová. To se Vám ale nehodí do krámu, že?

10 2
možnosti
LJ

A co úcta pana prezidenta k občanům ČR????

11 2
možnosti

Už ho zvolili, tak co by se přetvařoval.

3 0
možnosti
SN

:-)  Uvidíte, jak Vás obhajovatelé svobody slova a projevů na veřejnosti, ometou. Paní Hrušková je první. Slušné vychování, které nám bylo od mala připomínáno a na nás vyžadováno, je v propadlišti dějin. Čím větší hulvát a primitiv se na veřejnosti předvede, ten je u některých diskutérů největší hrdina !!! S Vámi...souhlas !!  R^R^R^

3 5
možnosti
MK

Nevím Stanislave --Vaše věta "Čím větší hulvát a primitiv se na veřejnosti předvede, ten je u některých diskutérů největší hrdina !!! " ...............mohu Vám řici, že u mne tedy Zeman největší hrdina není, je přesně co jste napsal....hulvát a primitiv:-)

13 1
možnosti
LH

Panebože, do koho jsi duši vrazil;-D;-D;-D

13 2
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"