„Pražská kavárna, či elita,“ chce za každou cenu protlačit Jiřího Drahoše na Pražský hrad

Možná se ta „Pražská kavárna,“ těší, že na oslavu vítězství svého kandidáta Jiřího Drahoše si vyvěsí na Pražském hradě svoje červené trenýrky, místo Standarty presidenta republiky a bude oslavovat, jak ty naše občany převálcovala 

Po volbách pošlou

voliče domů, včetně mladých, aby zalezli, starali o sebe a nestrkali nos do vysoké pražské politiky. Správně a odborně dělat politiku mohou pouze představitelé a podporovatelé „Pražské kavárny,“ kteří používají červené trenýrky, mají velký mozek a patří mezi „Pražskou smetánku, či elitu.“ Ve skutečnosti nejde o presidenty, ale o moc často skrytých vlivových osob, či skupin, kteří jejich volbu podporují, ale těch má president ČR Miloš Zeman dle rozsahu kampaně, za sebou mnohem méně a to je dobře.

Na podporu vítězství od mladých

stačí prý uspořádat koncerty s podporou Jiřího Drahoše, na více, než 30 místech republiky Jde o sta tisíce korun nákladů, což se jistě vyplatí, ale pro občany, kteří by skutečně potřebovali pár korun navíc, se stejně žádné drobné nenajdou.  

Ve skutečnosti „Pražské kavárně,“

nejde už 5 let o nic jiného, než o to, zbavit se presidenta ČR Miloše Zemana, který ignoruje jejich zájmy, neprojevuje jim požadovanou úctu, který zásadně odmítl požadavky Sudetských Němců a řídí se tím, co je dobré pro normální občany, naše hospodářství a Českou republiku, navzdory některým požadavkům EU.

Jsme prý hloupí občané,

nás z České televize opakovaně urážlivě a jednostranně, mimo různých politiků, přesvědčují různí novodobě vystudovaní „politologové,“ (v dobách minulých se jim říkalo „politruci,“) prosazující tu pravou, pravicovou liberální demokracii, kteří tvrdí, že referendum občanů je nebezpečím pro zastupitelskou demokracii s tím, že naši občané jsou tak nevyspělí a hloupí, že nemohou mít právo rozhodovat v přímém občanském referendu o důležitých otázkách, což je mimochodem také přímá volba presidenta. Zkrátka, prý inteligence našich občanů je hluboce pod úrovní běžných Švýcarů..

Tak si milí občané, voliči,

promyslete, zda jste skutečně hloupější, než jiní občané Evropy a zvažte, proč by jste měli volit dle doporučení té „Pražské kavárny,“ jejich politického amatéra Jiřího Drahoše, který prožil podstatnou část svého profesního života v ústavu AV a na Pražském hradě i v zahraničí by v politice pravděpodobně působil, jako nezkušená loutka „ Pražské kavárny.“ V poslední diskuzi v Rudolfinu, zaujal Jiří Drahoš oproti presidentu ČR Miloši Zemanovi útočný postoj a závěrem občanům řekl, aby podporovali změnu s tím, že president ČR Miloš Zeman jim už nemá co nabídnout. Hodně trapný věštecký argument. Naproti tomu, president ČR Miloš Zeman si zachoval dekorum odpovídající prostředí Rudolfína, pouze požádal občany, aby šli volit a poděkoval Světlaně Witowské za skvělé moderování diskuze.

V současné době

by bylo naopak velmi potřebné volit a ponechat si, toho zkušeného, znalého, starého politika a ekonoma, občas neslušného presidenta ČR Miloše Zemana na Pražském hradě s ohledem na skutečnost, že chce nadále chránit zájmy občanů České republiky, podporovat přímé rozhodování občanů a nechce přijímat ekonomické migranty, ani poskakovat podle některých dalších Bruselských nařízení EU.

Možná, že přes tu neobvyklou,

dosud největší PR kampaň, neboli PR masáž občanů po celé republice, řízenou „Pražskou kavárnou a „Pražskými elitami,“ z Lucerny, nakonec ve volbách rozhodnou především právě ti mimopražští občané, kteří se nebudou bát podpořit našeho současného presidenta ČR Miloše Zemana a převálcují celou „Pražskou kavárnu“ i s její PR kampaní, což bude pravděpodobně mnohem lepší pro všechny občany i pro naši Českou republiku.

Jděte k volbám presidenta,

protože právě vy můžete přímo rozhodnout, kdo bude náš president. Rozhodnout může jediný, možná právě váš hlas. Před vhozením obálky do volební urny si řekněte, zda patříte k těm hloupým občanům za které vás považuje „ Pražská kavárna,“ nebo zda jste sebevědomí a chytří občané naší České republiky, kteří prosazují své právo, přímo rozhodovat a přímo volit svého presidenta. Neexistuje totiž žádný skutečně podstatný důvod, proč bychom měli volit jiného, než současného

úřadujícího presidenta České republiky Miloše Zemana.

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 26.1.2018 12:21 | karma článku: 38,87 | přečteno: 2005x