“Prague Pride,” ani Piráti s duhovou vlajkou na Pražské radnici, přírodu nezmění

Děti mají pouze budoucí maminky. Vztahy stejno pohlavních žen, či mužů jsou pro přírodu bez vývojové perspektivy. Gay, lesbické, bisexuální, či transgenderové vztahy mají nárok na toleranci, ale těžko mohou být zdrojem hrdosti.

Příroda je pánem na Zemi

a zároveň soudcem dle vlastních přírodních zákonitostí. Rozhoduje o narození i o vaši přírodní smrti. Tu moc nemá žádný Svatý, tedy ani žádná církev i když nelze církvím vzít silný historický vliv na negativní, či pozitivní chování lidi, které bylo a je často prosazováno krutým násilím a strachem. To vše je dáno snahou o ovládání lidí obdobně, jako to činí dnešní politické strany s pomocí své propagandy. V pozadí byl a je vždy boj o moc a bohatsví, který je doprovázen nadějemi, obavami a často strachem normálních lidí z budoucnosti. Jedinou obranou dnešního občana je přímá demokracie, kdy o rozhodujících zákonech společnosti a své budoucnosti si rozhoduje přímo sám občan, tak jak prosazuje SPD ve formě závazného občanského referenda.

Vztahy stejno pohlavních žen, či mužů, 

je třeba tolerovat, protože se často jedná o citové a psychické vztahy vzájemné náklonnosti, které vůbec nemusí mít pouze sexuální podtext. Často se může jednat o osoby osamělé pro které je přátelské soužití s jinou osobou i stejného pohlaví, životní potřebou.

Tyto vztahy

nelze zaměňovat s manželstvím, které je výhradně určeno ke spojení ženy s mužem za účelem vytvoření rodiny s možnosti narození a výchovou dětí. Zákonitosti přírody platí samozřejmě i pro tradiční rodinu. To nelze změnit a je pouze ostudou vládnoucího režimu, pokud význam manželství ztrácí svoji vysokou, tradičně konzervativní hodnotu.

Registrované partnerství 

je optimálním řešením stejno pohlavních svazků ve kterých je možné zákonným způsobem upravit vzájemné vazby a závazky. Nikdo nebrání tomu, aby v tomto svazku vyrůstaly děti jednotlivých partnerů, ale adopce, či výchova nevlastních děti v těchto svazcích, nemůže dostatečně nahradit rodinnou formu výchovy dětí, ani je ochránit před případným zneužitím.

Letní oslava v Praze by se měla bez ohledu na Piráty

zásadně změnit na neformální oslavu rodinných vazeb, manželství, mládeže i dětí z celé republiky. Zábava, hudba, divadlo, tanec a hry se spoustou zábavy k uctění tradičních manželských svazků, pod novým názvem 

“Prague Family”.

 

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 4.8.2020 12:05 | karma článku: 40,81 | přečteno: 1502x