Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Čumpelíku, věci které popisujete jsou jistě nepříjemné, ale ne nejhorší. Nejhorší je to, že aféra odhalila, že vás stát může šmírovat až do postele.

2 0
možnosti
Foto

Nebojte se, i na ČSSD ještě dojde.:-)

2 0
možnosti
OK

Výborně, ještě že tam máte ty církevní restituce, to vaše obsedantně-kompulzivní dogma;-D

7 2
možnosti
AK

A jentak mimochodem, některé z těch věcí, které jmenujete, vládě nařídil Ústavní soud.

Jen jsem zvědavý, co budete psát až vláda socanů nás bude zadlužovat dvojnásobným tempem.

7 3
možnosti
KB

No hlavně udělali neuvěřitelnou chybu voliči tím, že na poslední chvíli se v roce 2010 přiklonili na stranu VV (asi i SPOZ) a oslabili neskutečně ČSSDi. Tím pádem dostala ODS mandát pokračovat v tom, co začali Topolánek, Dalík a Julínek.

2 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"