Političtí šmejdi, patří před mezinárodní soud v Haagu

                       Chránit sebe, svoji rodinu, svoje děti, svoje obydlí, svůj majetek a svůj zdroj obživy, je vlastní každé lidské bytosti. Je to v podstatě přirozená vlastnost, která je daná každému člověku, bez rozdílu na původ, národnost i místo pobytu. Stejně se bude bránit Američan, Rus, či kdokoliv jiný na světě.

                      Zlodějny, podvody, protekce, úplatkářství i další politické lumpárny,

které patří k současnému politickému systému, který o sobě tvrdí, že je z těch demokraticky možných, ten nejlepší tak, jak ho představují naši současní politici, lze přejít, protože zahrnuje každodenní události, bez katastrofálních důsledků.

                      Agrese, propaganda násilí jedněch vůči druhým,

                      z jakýchkoliv důvodů a dokonce poslání armády proti občanům, rozbíjení jejich domovů, zabíjení civilistů i dětí, to je ta nejhorší špína, která se může dít a děje se nedaleko našich domovů, tedy v Evropě. To nelze přejít.

                      Přirozenou vlastnost obrany člověka,

                      který brání svůj život, svoji rodinu a svoje obydlí je třeba respektovat, jak reálně, tak i právně.

                      Všichni politici,

                      kteří se na této nejhorší špíně, jakkoliv podíleli, nebo podílejí a nevyvinuli maximální snahu k zastavení nesmyslného zabíjení, patří před mezinárodní soud v Haagu.

                                                        Političtí šmejdi ...........

(Pozn.: Vidět v TV, jak stará ženská se snaží utíkat po silnici, za svojí rodinou, z odstřelovaného města, či vesnice, je otřesné ....................)

Autor: Jiří Čumpelík | sobota 2.8.2014 8:44 | karma článku: 22,81 | přečteno: 785x