Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

pedro14

17. 1. 2012 14:11
o cem to je?

pro nas mene chapave byste mohl napsat jednou vetou ze topku nebudete volit .. tady koncite.. vse ostatni uz jsou jen kecy

1 0
možnosti

jrc

17. 1. 2012 14:23
Re: o cem to je?

O tom, že TOP 09 a STAN nebudu volit nepochybujte.

Ale pro ty více chápavé, než vy, je potřeba sdělit důvod proč.

Myslím, že se jich dost připojí, aby jste z toho parlamentu vypadli.

Svojí politikou škodíte totiž většině občanů!;-D!!

2 0
možnosti
LV

Konópek

17. 1. 2012 12:04
Žádného

Gazíka neznám :-P

0 0
možnosti

jrc

17. 1. 2012 12:11
Re: Žádného

Dík, opraveno.R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 1. 2012 11:46
Snad byste měl vědět, že

- STAN není strana, ale hnutí. Proto se nemůže přímo zúčastnit voleb a zapojilo se do nich podporou jedné strany. To hnutí běžně dělají.

- Toto hnutí vzniklo již v roce 2004 jako hnutí nestranických starostů a členů zastupitelstev a jiných nezávislých (tedy stranami neřízených) občanů.

- Nezávislý neznamená neangažovaný. Takže není nic divného, pokud nezávislý člověk či uskupení nezávislých podporuje nějaký politický či obdobný program. Nestraníků na kandidátkách je přece habakuk.

- Není vinou STAN, ani TOP, že vidíte rudě již při přečtení jejich názvu. Je to dáno klapkami na vašich očích, které nedovolují vidět rozumně cokoliv, co není silně vlevo.

3 0
možnosti

jrc

17. 1. 2012 11:58
Re: Snad byste měl vědět, že

Nevidím vůbec rudě.

Jejich nezávislost potvrzuje jejich 1. Místopředseda STAN, Kalousek!!!

Potom už si můžete ty klapky dát na oči sám

a tvrdit co chcete!;-D!!

2 0
možnosti
S

seelen

17. 1. 2012 11:34
Je to vychytralost

ve městech top a na vesnicích starostové,babičky houfně volí starostu když jednou za rok jim přivede do kulturáku harmonikáře,ten náš starosta je pašák a jak se o nás stará a neví že zatím ta jeho partaj jim snižuje životní úroveň ve všem!!

3 0
možnosti

jrc

17. 1. 2012 11:35
Re: Je to vychytralost

To je trefa!R^

1 0
možnosti
PH

petrph

17. 1. 2012 11:14
to se právě ukáže před příštími volbami

Jestli STAN půjde do voleb opět s  TOP09.Řekl bych, že v důsledku snížených preferencí bude o přední místa v kandidátkách TO09 zvýšený zájem a na příleplíky ze STAN už nezbude místo.

A vůbec je otázka zda současné výzkumy preferencí berou při dotazech voličů v úvahu současnou  TOP09+STAN, nebo čistě TOP09.  V druhém  případě by mohl TOP09 podporu STAN odepsat , a ztratit další hlasy voličů,které by mu starostové mohli přihrát...

0 0
možnosti

jrc

17. 1. 2012 11:18
Re: to se právě ukáže před příštími volbami

Ten propletený paskvl se již nedá odtrhnout a voliči by jeho akterům měli vystavit STOP!!!R^

2 0
možnosti
JC

Jarcho

17. 1. 2012 10:44
Správně se to mělo jmenovat "Strana odvržených".

Založili ji ti, kteří měli jistotu, že za své původní strany již nebudou v dalších volbách kandidovat, protože je členové těch stran na kandidátku vůbec nepostaví.

Ve vrchním velení šlo zejména o členy KDU-ČSL, kteří ve svých mateřských organisacích neprošli volbami, pak Zeleného Schwarzenberga a o spoustu starostů původně z ODS a ČSSD a různých místních "sdruženích pro...".

Prostě ti lidé viděli, že dosavadní strany jim k setrvání v placené politické funkci již napříště nepomohou a hrozí jim ztráta zaměstnání - proto vytvořili TOP09.

Co opravdu nechápu je to, že ve volbách uspěli. Hlava mi to nebere. Těch pitomců mezi námi musí skutečně být mnohem víc než jen 1/3.

3 0
možnosti

jrc

17. 1. 2012 10:51
Re: Správně se to mělo jmenovat

Nemohu se na lidi zlobit. Ta vlepená podpora tzv. "starostů a nezávislých", sehrála rozhodující roli. Příště se jim ten podvod na voliče nepovede!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"