Polemizovat s panem Trčálkem je pouze zbytečná ztráta času

Pán Trčálek je mladý mimořádně chytrý a inovativní bloger, se spoustou neotřelých nápadů, který strčí do kapsy všechny další blogery, což ho jistě opravňuje vznášet kritiku i nepřímé urážky na jiné blogery.

Jedná se o můj dnešní článek, “ Tip pro předsedu vlády ČR - navrhnout Kajínka do funkce ministra spravedlnosti” a o polemiku pana Trčálka,” Tip pro předsedu vlády ČR, polemika s panem Čumpelíkem.”

Můj článek pouze upozorňuje, 

že prezident republiky musí jmenovat ministra, ale nemusí do této funkce jmenovat každého navrženého, pokud má důvod, proč ho nejmenovat. Pro zjednodušení k pochopení byl vzat příklad návrhu pana Kajínka do funkce ministra spravedlnosti. Zároveň jsem upozornil na nutnost změny zákonů tak, aby došlo k zjednodušení právního systému a úspoře mandatorních výdajů.

Dále jsem upozornil a drobné nesrovnalosti, které plynou z usnesení konzilia a na neřešený úkol konzilia na zdravotní zabezpečení prezidenta ČR a vrchního velitele ozbrojených sil ČR v místě výkonu jeho úřadu.

Závěrem jsem ještě upozornil na potřebu dohody týkající se navrhované osoby do funkce ministra mezi navrhovatelem, tedy předsedou vlády ČR a prezidentem ČR, který navrhovanou osobu do funkce ministra dle Ústavy ČR jmenuje, či nejmenuje.

Milý pan Trčálek ve své polemice

mne označuje za největšího odborníka na ústavní právo.

Dále upozorňuje, že je volič Miloše Zemana a že nefandí bandě eurohujerů a noobolševiků, která se chystá zdevastovat naši tak krásnou zemi, kterou po uplynulé roky zvelebil Andrej Babiš, což nemá s mým článkem nic společného.

Dále upozorňuje, že to, co jsem napsal je hloupost na kvadrát a že jsem se zařadil mezi hlupáky, jak pevně věří nedopatřením. Dále tvrdí, že nemusíme chodit k volbám každé čtyři roky, pokud je dle mne plně v kompetenci prezidenta, jmenování, či nejmenování navržených osob, což prý mi někdo poradil.

Pokud by to tak bylo, tak bychom si dle pana Trčálka museli přiznat, že pán prezident je pěkný trumbera, protože se v Babišově vládě několikrát pořádně sekl v případě ministra zdravotnictví a že je netřeba zmiňovat, že vláda musí získat důvěru o čemž jistě vím v případě ubožáka Sobotky z čehož lze odvodit, že složení vlády jde za premiérem, nikoliv prezidentem.

V závěru pán Krčálek věří, že nejsem hlupák, že maximálně vidím pavouky, kterým upadávají nožičky s tím, že to nemusím řešit protože možná budu příštím prezidentem.

Rád bych pana Krčalka upozornil, 

že na diskuzi s ním a jeho květnaté řeči nejsem zvědavý a na pozici prezidenta jsem příliš starý. Jeho chytrost vůbec nestoupá do nebes, jak je pravděpodobně přesvědčen

a že i blbost má své místo na slunci.

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 19.11.2021 20:28 | karma článku: 30,86 | přečteno: 825x