Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Pokud by byl Tomio stejně schopný jako Franc a Fischerová dokázal by si stejně jako oni sehnat dost podpisů, které by i po odečtu těch pochybných stačily.O tom to celé je. Spřádat kmotrovské konspirační teorie a omlouvat se panu senátorovi za jeho vlastní neschopnost je poněkud mimo.Zákon o volbě prezidenta určitě není dokonalý, ale je stejně nedokonalý pro všechny. Dál prostě postupují ti lepší...vypadli jen ti kandidáti, kteří podpis platili od kusu, to hovoří za mnohé.

0 2
možnosti
Foto

Za neschopnou byrokracii není třeba se omlouvat. Je třeba její změnu! A nadávání po hospodách (nově na internetu) tomu moc nepomůže. Takové změně mohou pomoci aktivní občané, kteří si nenechají (víte co) na hlavu.

0 0
možnosti

Pane Hodina, máte pravdu, změna nepřichází a ta byrokracie roste a roste a r......

Jste mladý, tak vám držím palce, by jste to s ostatními mladými lidmi změnili

V mém věku mohu na negativa převážně pouze upozorňovat. Omlouvám se.

0 0
možnosti
KV

Prosba.

Včera jsem při parkování  naboural sousedovi auto. Nemohl byste se mu za mě omluvit? Vám to tak hezky jde.

PS: Doufám, že se neomlouváte jen u prominentů a na obyčejné lidi z vysoka kašlete?

0 5
možnosti
MR

Pane Čumpelíku, znáte to: Nikdo Vám nemůže splnit to, co já Vám slíbím. Problémů je tolik, že jen hlupák by se občas do nějakého nestrefil.

1 1
možnosti
LK

No, tak váš spasitel a šiřitel dobra podváděl při sběru podpisů.

Možná nevědomky, to je ale jen jeho problém.

Jen by mě zajímalo, kdyby takový problém měl Karel Schwarzenberg, jaký úderný článek byste napsal.

Myslím, že slova - podvodník, lhář, kde bere tu drzost, podpisový švindlíř, by zaplnily velkou část vašeho rozhořčeného článku.

3 9
možnosti
JK

J89a63n 32K83r72a69u72s

5. 1. 2013 0:10

NErozumím tomu o té vizi. Co jsem od pana Okamury zatím slyšel, byly návrhy, které by jako president nemohl prosadit a populistické řeči, že se u nás můžeme mít třeba jako v Norsku (jistě, až tady bude tolik nafty, jako v Norsku ...). Pan Okamura je jistě šikovný rétor, ale to, co říká, nelze brát vážně.

Rád se omluvím, pokud se panu Okamurovi podaří prosadit cokoli z toho, co říká. Myslím, že to, co řiká, ono by to tak mělo být, ale nenabízí reálnou cestu k tomu, jak se do tohoto stavu dostat. Líbivé kecy většinou vedou ke zvolení - senátor nepotřebuje politickou stranu a tak to vyšlo. Ale jde o to, že v tom vidím jen ty kecy, oblbování lidí a skutek utek. Rád se omluvím, pokud tomu bude jinak.

Mj. poukaz na to, že je pan Okamura sám a že to myslí dobře není argument. I pan Okamura ví, že je sám a ví to dobře. Přesto mluví, jak mluví.

3 5
možnosti
Foto

Vyhovuje-li voliči p.Okamura, není důvod jej nevolit. Napíšme tedy jeho jméno na lístky nejméně 2 schválených kandidátů a vložme je OBA do obálky. Hlas bude sice neplatný, ale započítá se do celkových součtů.

2 2
možnosti

Nepotřebujeme navyšovat počet neplatných hlasů, ale pokud nebude Tomio mezi kandidáty, musíme volit tak, aby se ti nejhorší nedostali na hrad!!!

5 3
možnosti
Foto

já pana Okamuru nemusím

2 7
možnosti
VH

Nevěřím, že toto může někdo myslet vážně.  Jen jsem nepostřehl, v čem spočívá ta ironie.

2 6
možnosti

I13v56o 78Ž60á70č89e81k

4. 1. 2013 21:08

Když si přečtete některé další blogy pana Čumpelíka, tak zjistíte, že on to vážně myslet může.

5 2
možnosti
LS

Možná by nebylo od věci házet do urny listy se jménem Okamura, když nám Cimrmana už zatrhli u Největšího Čecha. Bylo by zajímavé potom sečíst počty těchto neplatných listů.

3 0
možnosti

Pokud Tomio Okamura nebude mezi kandidáty,

protestujme jinak!

Pokud bychom házeli neplatné hlasy, prospějeme těm nejhorším kandidátům

a to se mi opravdu nechce!!!!!!!

7 1
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"