Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P44a62v54e60l 53K57u51l45a

26. 11. 2012 12:44

Dost by mě zajímalo, podle jakého výpočtu by se muselo postupovat, aby to pomohlo panu Okamurovi.

1 2
možnosti
LJ

Zřejmě to však povede k odsunu termínu voleb, soudci přeci nemohou pospíchat. Viděl bych reálné, že volba prezidenta bude v únoru.

0 0
možnosti
JL

Všiml jsem si, že symapstický pan Henych je doktor. Čeho asi? Vědeckého komunismu nebo co? Jeho argumentace mi připomíná naše politiky: zatloukat zatloukat zatloukat, poukazovat na chyby druhých a odvádět pozornost. A tak pořád dokola až do příštích vítězných voleb.

3 0
možnosti
JK

Výborný článek, karma. R^

2 0
možnosti
Foto

Je podivné, že podpisy nebyly ověřovány. V Nizozemsku nedávno proběhly volby do parlamentu. Nové politické strany musely předložit jistý počet podpisů. Ty se však ověřovaly na obecních úřadech. Toto vím jistě. Jeden můj bývalý kolega mě požádal o podpis a vysvětlil mi, co bych musel udělat, kdybych jeho straně podpis chtěl dát.

Myslím si, že nejlepší by bylo požadovat podpisy ověřené na obecních úřadech nebo jiných institucích oprávněných ověřovat podpisy. V tomto případě by nebylo třeba vyžadovat 50.000 podpisů, jak je to nyní, a stačilo by dle mne 7.000 – 15.000 podpisů. Číslo by se muselo určit v zákoně. Takovéto podpisy by byly věrohodné a snadno kontrolovatelné. Zvýšila by se tím značně důvěryhodnost a celková „image“ prvního kroku prezidentských voleb.

Toto je můj návrh pro příští volby. Tyto už byly odstartovány podivně jinak.

4 0
možnosti

Souhlas,

ale my musíme vycházet z toho co naši poslanci upekli.;-)

1 1
možnosti