Novodobí liberální hrdinové špiní nejen historii, ale i pomníky hrdinů Rudé armády

Pomníky našich osvoboditelů a našich povstalců jsou rozesety téměř po celé naší zemi, všude v místech, které v roce 1945 osvobodila Rudá armáda, či Americká armáda. To je dík od našich občanů z obcí, kteří přežili Německou okupaci

Socha maršála Koněva v Praze 6 představuje

poděkování občanů Československa a Pražanů Rudé armádě a maršálu Koněvu za osvobození převážné části Československa a Prahy v roce 1945.

Zároveň vyjadřuje úctu k vojákům Rudé armády,

včetně Čechů a Slováků, kteří položili svoje životy při osvobození Československa. Při bojích o osvobození Československa ztratil maršál Koněv cca 180 000 Rudoarmějců a při osvobozování Prahy téměř tisíc Rudoarmějců. To nemůže vymazat ani nesmyslná okupace Československa Rudou armádou a dalšími armádami našich sousedů v roce 1968.

Ty šeříky, které drží maršál Koněv v ruce,

dávali našim osvoboditelům v roce 1945 naši občané, kteří teprve po příjezdu tanků Rudé armády do Prahy měli jistotu, že Německá okupace končí a že se konečně dočkali osvobození. Radost Pražanů byla téměř nekonečná.

To nikdo nevymaže z paměti

našich lidí, ani špína skrytá v přepisování, či modernizaci našich dějin a téměř denní mediální manipulace. To nezvrátí ani novodobí politruci s tituly politologů, či sociologů prosazujících liberální demokracii. Lidé nechtějí liberální, ale skutečnou demokracii, kde si mohou svobodně říkat své názory a kde jim nikdo nebude říkat, co si mají myslet, kdo je špatný a kdo dobrý, co mohou číst, či co mohou svobodně říkat a co ne. Toho si naši lidé, na rozdíl od západu, užili dost v komunismu. Proti tomu jsou zejména starší lidé už dostatečně očkováni. Ti mladí by si měli uvědomit, že pravdu mají hledat zejména v názorech svých otců a dědů.

Špinění sochy maršála Koněva

je nejen naše, ale i mezinárodní ostuda, která kazí jméno celé České republiky a kazí snahu po přátelském soužití se státy se kterými chceme obchodovat. Nelze se divit že náš prezident ČR Miloš Zeman podpořil protest proti zacházení s pomníkem maršála Koněva. Zbývá se jen ptát, koho to máme v Praze včele radnic, zejména včele radnice Prahy 6

a  jestli tito lidé do čela radnic vůbec patří?

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 3.9.2019 2:41 | karma článku: 33,29 | přečteno: 572x