Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

bojovnik2

30. 6. 2010 0:53
Setkávám se s nimi pravidelně,

často se pracovně pohybuji  po noční Praze a často přicházím do styku se slavnou pravicovou mládeží, s těmi synáčky a dcerkami našich slavných "podnikatelů", různých vysokých úředníků a jiných dobře situovaných lidí a jsem přesvědčen, že těžko by se v dějinách hledala horší a sprostější svoloč. Jejich životní pocit a krédo by se dalo shrnout do věty - Pro mě neplatí žádná omezení, ostatní lidé nemají žádná práva.

0 0
možnosti
PS

PavelSvo

27. 6. 2010 18:23
Modré košile nabízejí srovnání.

Už tu chybí jen hesla typu: My jsme mládež nová, mládež Nečasova! Pravda v těch 50.letech to byla mládež Gottwaldova. Kdy došlo k té změně vůdce?

0 0
možnosti
DM

DaM

26. 6. 2010 19:58
Nebojte, ...

... diky stredo-pravicove vlade zacnou veci konecne fungovat, vam se bude lepe zit, a na volby brzo zapomenete :-)

0 0
možnosti

jrc

26. 6. 2010 9:46
To není pokrok, to je pravicová zaslepenost !

Věřit, že kapitalismus otvírá budoucnost, je naivita. Máte otevřený svět !Neohlížejte se na staré a neschopné. Zbavte se těch, kteří překážejí ! S větrem kupředu. Ukažte, že umíte víc. Vy jste lepší, vy jste mladí, vy dokážete víc ! Nenechte si brát budoucnost ! Běžte kupředu!

Pohádky pro děti, mládež a hlupáky. Pohádky TV o 2  % úspěšných. 

98 % z vás skončí, jako služebníci bohatých zaměstnavatelů, bankéřů, či státu. Budete sloužit a rádi. Budete rádi, že vám za vaši práci bude někdo ochoten platit ! Budete zoufalí, když vás vyhodí a budete bez práce. Budete žebráci a služebníci mocných kapitalistického světa! Ten svět je už dávno rozdělen. Na vlády,bohaté vládce a na lidi práce!

Žádná deformovaná demokracie, či svoboda vás nezachrání. Budete slintat blahem, když se chytíte v podnikatelském sektoru. Budete šťastní, když budete mít  práci.

Přesto vás mohou kdykoliv zašlápnout. Budete rádi, že vás nechají žít ! Dejte pozor,ať nepřekážíte mocným a těm co se ženou bezohledně kupředu !

0 0
možnosti
W

wiki5.5

26. 6. 2010 5:54
pane Cumpeliku

mate pravdu, uz pomalu koncite... zivot utekl, vy jste zustal cely zivot levicak... musi to byt tragedie pro cloveka jako vy videt jak KSC dostala na frak, ted CSSD... muj zivot taky pomalu konci, ale ja jsem velmi rad, ze tu jsou mladi, kteri vidi tu spatnost v levici jez se rada v berancim rouse ukazuje. Jestli to maji ze skol, tak rikam zaplat Buh, ale at to maji odkudkoliv, at na to nezapominaji a rozviji zivot tak jak byl puvodne minen... svobodny, s prekonavanim prekazek, bezenim o zavod s vetrem a dokazovanim, ze umim vic. Tak se totiz dela pokrok, ne v tom zatuchlem socialne utopenem systemu, kde kazdy jen neco chce dostat, ale ne prekonavat... drzim tem mladym palce... vydejte se kudy chcete a prekonejte se at muzete byt hrdi na svuj zivot a postrcit latku dal...

0 0
možnosti
T

tromi4

26. 6. 2010 9:37
Re: pane Cumpeliku

no jo wiki, máš pravdu už pomalu končíš, život utekl a ty ses nenaučil ani pořádně psát. Bonzoval jsi, zdrhnul jsi, skončil jsi u lopaty a ta laťka ti zůstala ne zemi

0 0
možnosti
K

kaktusak

26. 6. 2010 0:53
Nastala divná doba,

kdy levice je jakoby "konzervativní", snaží se udržet dosažené, a pravice je "pokroková", usiluje o změny. Přitom ve skutečnosti by to mělo být naopak. Pak není divu, že pravice získává přízeň mládeže. Kdo vytváří nové, může sice hodně pokazit, jak víme z historie, ale není možné se zahrabat v minulosti.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

26. 6. 2010 5:57
Re: Nastala divná doba,

to muze byt divne jen tak omezenemu rudemu mozecku jako jste vy... pravice vzdycky bourala mantinely, levice je stavi, pravice podporuje ruznost a tvorivost, levice o ni jen keca... muzete si porad nalhavat, ze to tak neni, ale ono to tak stejne bude, jenze vy to nepochopite, ani kdyz vas to kopne do nosu

0 0
možnosti

jrc

25. 6. 2010 23:03
Dějí se věci, které nelze přecházet !

Nelze se jich nevšímat. Pokud budeme mlčet, škodíme demokracii a sami sobě i svým dětem ![>-]!!!!!! 

0 0
možnosti
CC

cekon

25. 6. 2010 22:36
Před napsáním takového hloupého článku

jste si mohl něco přečíst o pravděpodobnostním rozdělení , kterým se

řídí život. Říká se mu Gaussovo. To říká, jednoduše, že počet blbců na

pravé straně je stejný jako na levé. Takže nám nezbývá, jen si

povzdechnout. Na těžkou hlavu to ale určitě není...:-)

0 0
možnosti

jrc

25. 6. 2010 22:44
Re: Před napsáním takového hloupého článku

Problém je v tom, že si někteří myslí, že jsou chytří a že ti druzí jsou hlupáci. Problémem je realita, že je to velmi často, zcela opačně !

0 0
možnosti
K

kanak.blog.idnes.cz

25. 6. 2010 22:25
překlad

naučte se anglicky, máte tam špatnej překlad + není to od bratrů od metalu, ani nevim kdo to je... jde o mou konstrukci složenou ze symboliky... ani se nedivím, že tomu nerozumíte

my jsme síla, my jsme mistři, my jsme bič Boží...

0 0
možnosti

jrc

25. 6. 2010 22:40
Re: překlad

Jsem rád, že jste se jako autor článků ozval.

Zapomněl jste za slovem GOD udělat mezeru. Nic si z toho nedělejte. Je zcela jedno jestli jste bič Boží, nebo jiný, důležité je kam směřujete. Kromě toho jistě víte, že některá slova v angličtině mají několik významů. Důležité je vědět kam, který zařadit !

Očekával bych spíše vaší omluvu čtenářům. Toho pravděpodobně nejste schopen.

Nemám zájem s vámi diskutovat !

0 0
možnosti
VH

Totedyne

25. 6. 2010 22:10
karma, ano jsou odporní...

Ano je to síla ti autoři uvedených článků, připomínají mi svazáky ze začátku 50. let. Je zajímavé, jak někteří z nich se chovají stejně jako jejich předchůdci, kteří se po pádu habsburské monarchie stali největšími protihabsburskými bojovníky, po květnu 1945 se útoky na Sudetské Němce stali nejaktivnějšími "protinacistickými bojovníky", po únoru 1948 nejradikálnějšími přesvědčenými bojovníky proti přežitkům minulosti (tj. proti drobným podnikatelům, kněžím...). Před revolucí ale o nich nikdo neslyšel....

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"