Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení,

v současnosti nejde o to, kdo za to může.

Jde o to, jak situaci s novou vlnou uprchlíků řešit.

Žádný trochu přijatelný návrh v diskuzi nepadl, než částečná kolonizace.

Pokud máte jiné přijatelné řešení napište nám o tom na svém blogu.

Potápění lodiček používaných k převozu uprchlíků situaci neřeší. Uprchlíci si najdou jinou cestu a převaděči na nich budou vydělávat dál.

Děkuji za vaše příspěvky v diskuzi.

0 0
možnosti

Omlouvám se,

že je příspěvek napsán znovu, ale důvodem je, že se první příspěvek po odeslání nezobrazil, pravděpodobně z technických, nebo jiných administrativních důvodů!

0 0
možnosti

Vážení,

napsal jsem svůj názor a naznačil možnost řešení situace.

Teď nejde o to,

kdo za co může. Teď jde o to, jak to řešit. 

Je mi líto, 

ale žádný trochu přijatelný nápad zde v diskuzi nepadl, než dočasná kolonizace určitého území Afriky.

Potápění lodiček používaných k převozu uprchlíků, věc neřeší. Uprchlíci si najdou jinou cestu a převaděči budou na nich vydělávat dál.

Pokud máte lepší řešení, tak ho uveďte na svém blogu.

Děkuji za vaše příspěvky.

0 0
možnosti
Foto

Pane Čumpelíku, máte v tom naprostý chaos. Francie, Británie nebo i Německo, jsou uprchlíky naprosto zaplněné. V těchto zemích, ale i jinde v západní Evropě, jsou místa, kde není radno chodit, kde vůbec není bezpečno. Je to vše v důsledku hloupé politiky tahání na kontinent lidí odevšad. Protože ale tyto země nechtějí přiznat, že udělaly chybu, tak vymyslely kvoty. Další obludnost.

1 0
možnosti

Pane Braun,

chaos v tom nemám. Německo se neúčastnilo akce v Libyi. 

Počet uprchlíků v uvedených zemích má jiné příčiny a důvody.

Teď se jedná o novou vlnu uprchlíků.

Jinak souhlasím, že kvóty jsou nesmysl.

0 0
možnosti
JR

J64a98r80a 82R45a75n45k

21. 5. 2015 18:19

"Házet bomby, používat drony, či jakoukoliv vojenskou techniku není pro armády NATO problém"

Predstavte si, ze nic takoveho se nedelo na Pobrezi slonoviny, Chadu, Nigerii, JAR, Etipoii, Eritrei a daslich zemi, odkud rodiny pochoduji mesice, kdyz Vam unese Boko Haram celou skolu a decka pouziva jako  "suicide bomber's", vystrili celou skolu, obchodni domy....budete cekat??

1 0
možnosti

Souhlasím s vámi,

ale tahle vlna uprchlíků má jiné důvody.

1 1
možnosti
JH

Ten provizorní stát v Africe je skutečná blbost. Pomineme - li technickou stránku věci, je tady ta psychická. Kdo by se tam hrnul do další, možná ještě větší, chudoby? Těm uprchlíkům až tak o strach o život nejde, jde jim o pohodlný život z práce evropských dělníků, abych použil Vaši terminologii.

1 0
možnosti

Pane Hlubek,

nemáte pravdu. V podstatě by šlo o dočasnou kolonii, kde by Afričané měli zajištěny mnohem lepší životní podmínky tak, aby se jim nechtělo do nějaké Evropy utíkat. Bude to stát spoustu peněz, ale ty zbraně, které jsme jim tam nasypali na hlavu, nebyly taky zadarmo. Teď to bude stát mnohem víc peněz, ale taky by jsme měli pro ty Afričany něco dobrého udělat, jinak se Islámský stát rozšíří do celé Afriky a pak to bude mnohem horší a budeme je mít i v Evropě.

0 1
možnosti
Foto

obnovme kolonie a tím obnovíme i pořádek

1 0
možnosti

Máte pravdu pane Matuška,

v podstatě by šlo o dočasnou kolonii se správou OSN, či EU, kde by lidé měli mnohem lepší životní podmínky.

1 0
možnosti
ON

O18n21d29ř20e36j 21N48ý78č

21. 5. 2015 14:17

Pane píšete nesmysly. Jaký dočasný stát na území Afriky? Kdyby to napsalo malé dítě tak budiž ale to podle fotografie evidentně nejste. Copak by to šlo? Kdo by to území spravoval jak by se tam ty utečenci dostali spíš kdo by je tam deportoval protože dobrovolně by tam nešli kdo by vůbec podstoupil část svého území pro to no prostě to je naprostý nesmysl.

2 1
možnosti

Pane Nýč,

mýlíte se. Pokud jsme schopni vybombardovat téměř celé území, musíme být schopni zaplatit a zajistit správu určitého území a nabídnout lidem lepší životní podmínky a hlavně zajistit jejich bezpečnost. Že to je mnohem nákladnější a náročnější, než to bombardování, není třeba pochybovat, ale lidé nebudou odmítat žít na chráněném území, kde budou mít mnohem lepší podmínky k životu. V podstatě by šlo o chráněnou dočasnou kolonii a to my Evropané už z historie umíme.

2 2
možnosti

Pane Kindl,

děkuji, že šetříte svými slovy.

Jistě máte lepší řešení. Tak se nestyďte a potěšte nás se svým návrhem, jak uvedený problém řešit.

5 3
možnosti
Foto

Tak vymyslete něco lepšího.

5 4
možnosti

Pane Dvořák,

když už mi lezete do diskuze na můj blog přesto, že jsem vás veřejně upozornil, že o vaše příspěvky nestojím, tak by jste měl alespoň přijít s nějakým podstatným návrhem, nikoliv s ubohou poznámkou.

7 5
možnosti
TM

T11o46m10á11š 17M86a57l38ý

21. 5. 2015 13:01

Pane Čumpelíku, probuďte se především Vy.

9 4
možnosti

Pane Malý,

vypadá to, že jste ten průšvih s uprchlíky, zaspal vy.

7 4
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"