Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

8. 8. 2010 9:38
Uvažujme pozitivně !

Strahov může být magnetem Prahy. Jeden z největších stadiónů na světě!

Chce to národní, popř. mezinárodní soutěž o využití.  

Každý týden tam může být v sobotu a neděli zábavné, či sportovní odpoledne. pro celé rodiny.

Máme šanci ho využít mnohem lépe, než soudruzi !

0 0
možnosti

jrc

7. 8. 2010 17:17
Byl jsem mimo spojení, omlouvám se !

Panu Paeris Kiran bych rád vzkázal, že pokud by nebyl Strahovský stadión, tak by nebyly ani studenské koleje, na kterých bydlí. A pokud by se zboural Strahovský stadión, budou se bourat i studenské koleje. Přeci nechce překážet nové vilové výstavbě pro zámožné a bránit developerům v finačním využití území. Je potřeba trochu myslet i dopředu !

Hlavní potřebou je uvedení stadiónu do přijatelného stavu a zajistit management, který bude schopen zajistit využití stadiónu. Jenže to chce schopné a chytré lidi ! Velkých stadiónů je na světě mnoho a jsou aktivně využívány. Sazka Aréna se musí taky uživit. Tak raději přemýšlejte, jak tuto pýchu našich architektů a stavitelů, co nejlépe využít, ku prospěchu všech !

0 0
možnosti
NN

nesnáším nesouhlas

7. 8. 2010 17:55
Re: Byl jsem mimo spojení, omlouvám se !

na tom strahovském kopci je přeci nevyužitého místa pro výstavbu docela dost, ne? Celá Ladronka. Ten kopec se táhne od Strahova až po Vypich a není nějak moc zastavěný (kupodivu)

0 0
možnosti
S

slibotechna

7. 8. 2010 12:32
zbořit Strahov by znamenalo stop

sporzu pro mladé. Sám tam chodím na plavání a tamnejší bazén je využitý na 100 % - vetšinou ne veřejností ale plaveckými kurzy

0 0
možnosti
A

Amoniak

7. 8. 2010 12:46
Re: zbořit Strahov by znamenalo stop

No, dobře. Takže bazén. Ale je to dost obludný areál. Co ještě se tam děje? A co z toho by se nedalo zařídit levněji kdekoli jinde po Praze?

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

7. 8. 2010 12:06
Mám lepší otázku:

Je te stadion k nečemu dobrý?

Já osobně nevidím jediný důvod proč má takto zbytečná stavba stát. Do chrámu svatého víta alespoň chodí turisti. Na valnou většinu strahova nezajde nikdo za celý uherský rok. (Vím to, bydlím vedle na Koleji)

Ta stavba je nadbytečná, neužitečná a ztrátová i bez toho že se by se udržovala. Měl být zbořen už před 20 lety.

(Dimenze toho stadionu jsou postaveny na socialistickou společnost která jinou zábavu než ten blbý fotbal neměla)

0 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"