Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

AA00_multinekulturní_3

5. 5. 2012 10:54
...

Nebyla první stranou, která měla rovnou i ministry bez voleb Unie Svobody ? Nebo až TOP ? Rozhodně ty pijavice s Peak v čele neobjevily nic nového.:-P

0 0
možnosti
ZH

běžný ovčan

4. 5. 2012 22:49
...

tímto vyzývám všechny ovčany, aby při nejbližších volbách opět zvolili stejnou lůzu, schovávající se za jinačí písmenka;-D

0 0
možnosti
A

akti60

14. 5. 2012 14:03
Re: ...

Jediné možnosti jsou, Zemanovci, KSČ protože ti se nespaktují s žádnými oficiálními, nebo nahonem splichtěnými křesťany, kteří jsou absolutně nepřijatelní, nebo DSSS.

Nikdo z nich nebude mít většinu, ale možná přikryjí korýtka a vyrovnají se s pakáží, která vysává.

0 0
možnosti
JR

vypsanafixa

4. 5. 2012 21:39
Chyba lávky

Socialismus se vývojem polidšťuje a demokratizuje a kapitalizmus zase socializuje. Nakonec se stejně potkají. Takže jsme zbytečně zvonili klíčema, společnost v zásadě fungovala, jen bylo třeba vyměnit v podnicích pár neschopných pitomců a nakopat do řiti všechny estébáky. A ti nám tu navíc zůstali dodnes, mnozí ještě s důležitým vlivem na politiku a ekonomii.

1 0
možnosti
FS

aroneček

4. 5. 2012 14:15
Výborně napsaný článek.

Nebuďte překvapen některými "demokraty" a příznivci korytářů.

5 0
možnosti
KV

Pazdrát

4. 5. 2012 13:03
Blablablablabla . . .

Tak koukám, jak je teď populární a hlavně populistické strefovat se do paní Karolíny. Já si myslím, že udělala dobře . . .

PS: A jestlipak víte, jak se poprvé dostala do parlamentu ČSSD?

2 0
možnosti
G

Gašpo_3

4. 5. 2012 13:49
Re: Blablablablabla . . .

Jo, paní Karolína je pre nás zárukou ustanovenia nových úradov a kontrolných úradov týchto úradov, ktoré si vyžiadajú tiež ďaľšie kontrolné úrady. Nakoniec s tou korupciou "po soudružsku zatočíme" a klesne nezamestnanosť, pretože každý kto má aspoň maturitu bude úradník.;-D;-D;-D

Vobec nekritizujem jej odtrhnutie sa od tragikomickej partičky pána Johna, ale o jej schopnostiach a erudovanosti veľmi SILNE pochybujem. Bohužiaľ sme v situácii kedy nestačí mať slušných a loajálnych štátnych úradníkov, ale je treba niečo skutočne zmysluplné robiť, inak sa loď potopí. A o zmysluplnosti krokov tejto vlády pochybuje už každý kto nemá úplný prievan medzi ušami.

3 0
možnosti
AK

Tonda Brno

4. 5. 2012 12:56
Já to vidím zcela opačně

Strana VV, nebo spíše ti co v ní zůstali se zpronevěřili tomu, co před volbama slibovali. To bylo slibů, jak budou bojovat s korupcí a jak na sviňu jejich šéfa za to odsoudí a další, jak to vypadá, jsou na řadě. Je to strana plná důvěry, kde si každý každého nahrává aby ho při nejbližší příležitosti mohl potopit.

Ani se nedivím, že část poslanců od nich odešla a připomínám, že byli normálně zvoleni jako každý jiný poslanec a podle poslaneckého slibu nejsou zodpovědni žádnému Bártovi apod., ale jen svému svědomí. Určitě jim věřím víc než těm pozůstalým s odsouzeným Bártou a kašpárkem Johnem.

0 0
možnosti
A

abire

4. 5. 2012 13:26
Re: Já to vidím zcela opačně

Poslyšte když jsou tedy ti spravedliví a normálně zvoleni, dobře. Po volbách měli plné huby  slbů a jedním z nich bylo internetové referendum o závažných rozhodnutích.. Je takový problém uspořádat takové referendum nyn. Bude se jednat skutečně o voliče  VV.? Předpokládám, že ani náhodou.

Kdo této straně podsouvá něco o morálce lže a vědomě Rv

1 0
možnosti

názorový melírek

4. 5. 2012 12:45
Ode mne karma autorovi

ale že jste mne, jiří, vyděsil :-) JŠ

0 0
možnosti

jrc

4. 5. 2012 19:58
Re: Ode mne karma autorovi

Dík,

ta nová fotka je pěkná.;-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

4. 5. 2012 12:35
Nemáte problém s ovládáním nenávisti?

Normálně komentuji obsah článku a ne autora, ale tady obsah v podstatě žádný není, jen nenávistný výkřik. Takže se musím ptát - co vede staršího pána k tak intenzivní nenávisti?

-

Je snad pan Čumpelík voličem VV? Pak by mohl být naštvaný, že jeho hlas byl použit k něčemu, co se mu nelíbí. Pane Čumpelíku, volil jste VV? Nebo jste volič levice, který nemůže pořád vydýchat prohrané volby 2010? Takový je ale současný systém - kdo prohraje, 4 roky má na to, aby se připravil na příští volby lépe. Takže doporučuji relaxaci a procházky na zdravém vzduchu, ať se těch voleb 2014 vůbec dožijete.

5 0
možnosti
A

abire

4. 5. 2012 13:06
Re: Nemáte problém s ovládáním nenávisti?

Snaha sesadit takto ubohou vládu, která se odchýlila prakticky ve šem co strany slibovaly před volbami, je zcela legitimní,

5 0
možnosti
B

bofums

4. 5. 2012 12:14
Pro dědka Čumpelíka!

Že Vy, starý vtipálku, si už konečně nedáte pokoj! Proč Vy na těch komunistech a odborářích stále

něco vidíte ? Jistě uznáte, že se jejich zásluhou dnes máte jako já- ruku na srdce: " Máme se jako

vepři v žitě "! Už loni jsem Vás postrádal na té demonstraci, kterou  málem  " profackoval " pan

Kalousek- nejdřív jste vyzýval k metání vlády do Vltavy- a pak nic! VY, VY, VY.!!;-D;-D

4 0
možnosti
JB

baranka

4. 5. 2012 12:13
Ještě něco vzkázat Lvu pana Paroubka a je to komplet

:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 24,15
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"